2012/08/28

1. septembrī glemroka grupa Kiss of the Dolls prezentēs otro albumu


Kiss Of The Dolls – Divnieks!

Kad sensenos laikos vairāku republikānisko un starptautiskā konkursu laureāts - pianists ar Latvijas Filharmonijas stipendiāta karjeru publikai visai negaidīti pameta mūzikas dzīvi, nez vai viņš pats nojauta, ka atgriezīsies - trakāks, nesaprastāks un – savādāks?

2012/08/22

5. oktobrī, klubā "Melnā Piektdiena" - DRŪMVAKAR, RĪGA! Papildināts!


Piektdien, 5. oktobrī, klubā "Melnā Piektdiena"

DRŪMVAKAR, RĪGA!

Melanholiskas un metāl mūzikas pasākums, kurā apvienoti – Latgales folkroks, Pēterburgas tumšais, Somijas traģiskais un pašmāju – ņiprais un drūmais smagās mūzikas blieziens.  

No 23. augusta līdz 24. augustam Latvijā koncertēs viesi no Lielbritānijas - Lost Harbours


Atgriešanās ”zudušajā ostā”

No 23. augusta līdz 24. augustam Latvijā koncertēs viesi no Lielbritānijas - psihedēliskās tautas mūzikas grupa Lost Harbours.



Duets Lost Harbours izveidots 2007. gadā Sautendā un sākotnēji vairākus gadus darbojies kā mākslinieciskā vadītāja un ģitārista Ričarda Tompsona vienpersoniskā mūzikas telpa, vēlāk sastāvam pievienojoties pūšamo instrumentu spēlētājai Emmai Rīdai.

2012/08/09

No 24. Līdz 25. augustam Lietuvā Baltijas festivāls „Menuo Juodaragis” XV


No 24. Līdz 25. augustam Lietuvā Baltijas festivāls „Menuo Juodaragis” XV

Šogad jau piecpadsmito reizi, Baltijas post-folk festivāls „Mėnuo Juodaragis” aicina ciemos. 


Īpašais brīvdabas festivāls, kas iepazīstina ar dažādu mūziku uz vairākām skatuvēm, kā arī ar mūsdienu tautas un pagānu kultūru, notiks vasaras pēdējā nedēļas nogalē – 24. - 26. augustā, uz Zarasai ezera salas, Lietuvas ziemeļaustrumos (ļoti tuvu Latvijas robežai!). Festivāls ir vienreizējs pasākums ar oriģinālu konceptu, lielisku atmosfēru un neticami labu atrašanās vietu – tīras, mežonīgās dabas apvidū, uz lielas, zaļas salas.

2012/08/07

8. augustā Nabaklab koncertēs Ādams Beklijs no Lielbritānijas

Rīgā koncertēs Ādams Beklijs no Lielbritānijas

8. augustā mūzikas klubā Nabaklab Rīgā ar vienīgo koncertu Latvijā viesosies laikmetīgās eksperimentālās mūzikas mākslinieks Ādams Beklijs no Lielbritānijas.


Ādams Beklijs ir eksperimentālās un nepārtrauktās skaņas mūzikas mākslinieks no Lielbritānijas rietumu vidienes pilsētas Stourbridžas.