2013/04/25

Doom metāls, Polija un Balerija – kur ir kopsaucējs? Intervija ar Lacrima

Evita Hofmane


Kā jau iepriekš vēstīts – trešdien, 1. maijā, Jelgavā, bārā / galerijā „Melno Cepurīšu Balerija” (Raiņa ielā 20, Jelgava) savas Baltic Doom Tour 2013 ietvaros uzstāsies poļu climatic doom metāla grupa Lacrima un somu death metāla vienība Wrathrone.
Intervija ar Wrathrone bija lasāma pirms dažām dienām šeit pat. (Pameklējiet, noteikti atradīsiet! J )
Tagad piedāvājam virtuālu sarunu ar Lacrima grupas līderi Kubu, kurā centīsimies rast nelielu priekšstatu, kas ir Lacrima pagātnes, nākotnes un Balerijas kontekstā.

2013/04/24

27.06.13 Antithesis III: Evadne - Doomed Ones from Valencia!


Evadne ir melodiskā doom / death metal manierē spēlējoša grupa no
Spānijas, radusies 2003. gadā. Grupas kontā divi mūzikas apskatnieku ļoti pozitīvi vērtēti albumi: "The 13th Condition" (2007) un "The Shortest Way" (2012) .

2013/04/23

Somija, death metāls un viss, kas tam piedien: intervija ar grupu Wrathrone

Evita Hofmane


Trešdien, 1. maijā, Jelgavā, bārā/galerijā Melno Cepurīšu Balerija (Raiņa iela 20) dažādu muzikālo noviržu un ieviržu cienītājiem Darba svētku koncertu sniegs poļu dūmeri Lacrima un somu desinieki Wrathrone. Tas būs viens no viņu šī pavasara Baltijas valstu un Somijas koncerttūres Baltic Doom Tour 2013 pirmajiem koncertiem. Šajā virtuālajā intervijā somu grupas līderis Matti sniedz nelielu ieskatu tajā, kas ir Wrathrone un ko varam no viņiem sagaidīt. 

Apziņas Parazītu "Vairs Nekādu Saulē Pazudušo Zirgu" recenzijas Mūzikas Saulē


2013/04/22

24. aprīlī bārā "Chomsky" uzstāsies Botfly & Holzkopf Duo no Kanādas

 

Trešdien, 24. aprīlī, bārā Chomsky Rīgā uzstāsies elektroakustiskās un nepieradinātā pankroka mūzikas grupa Botfly & Holzkopf Duo no Kanādas.

2013/04/15

30. aprīlī Black Masquerade aicina uz pavasara Valpurģu nakts karnevālu!




BLACK MASQUERADE aicina uz gadskārtējo Pavasara VALPURĢU Nakts KARNEVĀLU, 30.aprīlī (otrdien), JO NĀKAMĀ DIENA IR OFICIĀLA BRĪVDIENA!!! Norises vieta - Latvijas 1.Rokkafejnīcā REITERNA NAMĀ, 2.stāvā, Vecrīgā, Mārstaļu ielā 2/4 (www.rockcafe.lv).

2013/04/11

3. maijā Lietuvā, Viļņā, klubā „New York“ koncertēs amerikāņi AGALLOCH


Šajā pavasarī smagās mūzikas klausītāji netiek lutināti ar daudz koncertiem, taču nu ir klāt iespaidīgais un atmosfēriskais amerikāņu AGALLOCH priekšnesums, kas neliks vilties nevienam. Savā pastāvēšanas astoņpadsmitajā gadā grupa viesosies kaimiņzemē Lietuvā un liks pavasara izslāpušajām dvēselēm atkal sajust ziemas saltumu. AGALLOCH iesildītāji – britu FEN

2013/04/10

Igaunijas smagsvars Talbot koncertā Rīgā



20. aprīlī Ādmiņu Mēģinājumu telpā Rīgā ar nule izdoto albumu „Scaled” viesosies dūmmetāla un stounerroka duets Talbot no Igaunijas.

2013/04/06

Gribi parunāt ar Evoken?

27.06.13 Rīgā Evoken, Evadne un Ophis.

 
Ja gribi ko uzjautāt, sūti jautājumu-s uz p3licanmosh@gmail.com, būsi daļa no sarunas ar mūziķiem. EVOKEN - pat vecāko oriģināldalībnieku!

Bildes no skaņas tumšās puses


http://www.easyget.lv/muzika/read/53420/

Paldies fotogrāfam Robertam Vidzidskim.

Paldies apmeklētājiem.

Paldies grupām.

2013/04/03

Vilku skaņas - The Wolf You Feed intervija

Haralds Strapāns, rengenologs


Iepazīsimies – kas pārstāv muzikālo kopienu „The Wolf You Feed”?
Šobrīd grupas "The Wolf You Feed" sastāvā ir četri dalībnieki, kuri ieņēmuši šādas lomas:
Reinis - basģitāra
Jānis - bungas
otrs Jānis - ģitāra
Nauris Vasiļevskis - ģitāra
Cilvēkiem, kas seko līdzi Latvijas nepopulārās mūzikas skatuvei, daži vai visi dalībnieki būs zināmi no to iepriekšējiem/esošajiem projektiem, bet par tiem citu reizi, jo īsti sakara ar tiem "The Wolf You Feed" materializācijai nav.