2014/06/25

Progresīvā roka / metāla komanda Legacy ID izdod spēcīgu debijas albumu "Genesis"


Latvijas progresīvās roka/metāla komandas „Legacy ID” albums Genesis ir klāt! Kā atspoguļo albuma nosaukums „Genesis”, šis ir grupas aizsākums ceļā uz plašākiem apvāršņiem. 


Debijas albumā „Genesis” ir iekļautas 10 kompozīcijas, kas piedāvā klausītājam gan dziesmas no grupas pirmsākumiem jaunās skaņās, kā arī vēl nedzirdētas kompozīcijas.

Albums ir muzikāli daudzpusīgs, tādēļ pieņemams un klausāms dažāda mūzikas stila cienītājiem. Liriski tiek apdziedātas tādas tēmas kā cīņa ar sevi  un ārējiem dzīves faktoriem, cerības un atbilžu meklējumi, par sapņiem, kas mijas ar skarbo realitāti.

Albums ir tapis sadarbībā ar Agri Siksnu (Dzambulai Records), Kārli Šteinmani (KS Records) un mākslinieci Ilzi Ābolu.

Grupas esošais sastāvs ir kopā no 2014. gada pavasara, kad grupai pievienojās basģitārists Andrejs, toties aizsākumi meklējami jau 2004. gada vasarā, kad kopā sāka spēlēt ģitārists Artis un bundzinieks Ivars. Vokālists Andis komandai pievienojās 2012. gada beigās.

Katrs komandas dalībnieks nāk no dažādiem mūzikas žanriem, kas rada unikālu un progresīvu pieeju mūzikas komponēšanā. Grupa neturas pie konkrētiem žanra standartiem, tā nebaidās iziet ārpus tradicionālajiem rāmjiem un pārsteigt pat ilgstošus klausītājus ar jaunām, negaidītām niansēm skaņdarbos.

Šobrīd grupa gatavojas koncertiem, gaidāmi arī citi jaunumi, seko aktivitātēm līdz grupas facebook lapā - https://www.facebook.com/LegacyID    

Albumu iespējams noklausīties un iegādāties digitālā formātā grupas Legacy ID bandcamp lapā - http://legacyid.bandcamp.com 

Albuma reklāmas rullītis un video kā tapa Legacy ID pirmais tetovējums –


Video reklāma un tetovēšanas video veidots sadarbības ar Viesturu Izotovu / Hellcams.