2015/09/24

“Beyond The Structure” un “Hladomrak” Rīgā!


Sestdien, 3. oktobrī, klubā “A Nice Place”, Citadeles ielā 2, ar koncertu iegriežas igauņu death metal jaunās paaudzes censoņi “Beyod The Structure”.

Koncertu apmeklēšanas vērtu varētu padarīt arī melnmetāla grupas “Hladomrak” ekskluzīvais koncerts, kā arī pašmāju grupas “Dehead” un “Chaosact” ir uzmanības vērtas.


“Beyond The Structure” – jaunās paaudzes tehniskais death metal no Igaunijas. Grupas dalībnieki, kas spēlē arī grupās “Freakangel” un, savulaik, ļoti straujo izaugsmi pieredzējušā grupā “Ceremonial Perfection”, zinātājiem izteiks visu. Visi aktīvi koncertē, izdod albumus un visu dara kvalitatīvi un profesionāli.

Hladomrak
“Hladomrak” – melnmetāla grupa no Zviedrijas, kuras centrālā persona ir savulaik Rīgā dzīvojošais melnmetāla grupu “Nightwing” un “Anti” dalībnieks, kurš tagad dzīvo Zviedrijā. Pirmais “Hladomrak” koncerts dzimtajā zemē, tāds ekskluzīvs notikums. Tiem, kam patīk black metal vai underground black metal, būtu jāpievērš uzmanība šim projektam.

“Chaosact” – pārliecinoša debija pašmāju skatuvē. Bijušo grupu “Huskvarn” , “Flaying”, “Synodic” u.c. dalībnieki apvienojušies enerģiskā jaunās skolas death metal grupā. Nupat izdevuši debijas albumu "Kingdom Of Pigs" . Gaļasmašīna – tehniska, precīza, mežonīga – jā, tas arī ir “Chaosact” .


“Dehead” – viena no aktīvajām jaunās raudzes thrash metal grupām, kas dara to, kas viņiem patīk un sanāk. Pēdējie koncerti liecina, ka grupa mērķtiecīgi strādā. Palikuši profesionālāki un drusku ātrāki. Cerams, ka arī albums drīz.

Ballītes lapa, kurā aktualitātes un info: