2016/10/11

Pašmāju melnmetāla apvienība Eschatos izdod kaseti un plati ASV


Pagājušajā piektdienā, 7.oktobrī klajā nāca latviešu melnmetāla apvienības Eschatos otrā albuma “The Grand Noir” ieraksts kasetē. Albums izdots Minesotas izdevniecības “Starwolf Records” paspārnē un pieejams ierobežotā, 100 kopiju lielā tirāžā. Decembra sākumā albums tiks izdots arī platē sadarbībā ar ierakstu kompāniju Ziemeļkarolīnas štatā.


Turpinot veiksmīgo sadarbību ar analogo ierakstu entuziastu Endrjū Rēbergeru (ASV), kurš nesen nodibinājis jaunu ierakstu kompāniju “Starwolf Records”, Eschatos otrais studijas ieraksts “The Grand Noir”, kas pirmizdots 2015.gada vasarā, tapis par pirmo jaundibinātās kompānijas ierakstu. 1.decembrī ieraksts gaidāms arī plates formātā sadarbībā ar ierakstu kompāniju “Flesh Vesel” Ziemeļkarolīnā.

Albums jau saņēmis lieliskas atsauksmes no tādiem pazīstamiem mūzikas kritikas medijiem kā “Distorted Sound Magazine”, “Glacially Musical” and “Angry Metal Guy”, dēvējot albumu par vienu no labākajiem atklājumiem mūsu platuma grādos, kā arī par neticamu dažādas stilistikas un drūmas atmosfēras apvienojumu. 

Sīkāka informācija grupas Facebook profilā.