2016/12/08

Svētdien NABAKLAB notiks Vinila plašu diena


Svētdien, 11. decembrī, norisināsies vinila plašu kultūras svētdiena Radio NABA klubā NABAKLAB, kurā tiek aicināti pulcēties gan vinila plašu kultūras entuziasti, kolekcionāri un melomāni.


Jau no plkst: 12.00 kluba durvis būs atvērtas gan pašmāju, gan ārvalstu plašu kolekcionāriem, tirgotājiem un entuziastiem. Jau otro reizi NABAKLAB organizē pasākumu, kurā varēs atrast dažādu vecumu un žanru skaņu plates, ierakstu atskaņošanas iekārtas un vinila plašu kultūrai piederīgiem aksesuāriem. Šoreiz būs iespējams vērot gan vinila plašu tīrīšanu ar ultraskaņu, gan dažādu atskaņotāju demonstrējumus. Vinila diena un ar tām saistītās aktivitātes norisināsies līdz plkst: 16.00.  Ieeja klubā bez maksas.

Vinila dienas aktivitātēm var sekot līdzi Savukārt, no plkst. 20:00 klubā uzstāsies viena no vadošajā Rock’n’Roll mūzikas grupām no Skandināvijas - NiteRain, kopā ar pavadošo grupu no Latvijas Bloody Heels ar progresīvu 80's stila Hard Rock/Glam Metal/Pop Metal/Sleaze Rock. Koncertu organizē CMF Agency. Ieeja koncertā 4.00 EUR.


Papildu informācija rakstot uz info@nabaklab.lv un  nabaklab.lv un facebook.com/nabaklab.