2011/11/09

Grupas „Frailty” dziesma iekļauta vācu doom izlasē

Pašmāju grupas „Frailty” dziesma „Underwater” iekļauta vācu smagās mūzikas izlasē „Eastern Doomination”.


„Frailty” turpina darbu pie otrā studijas albuma, bet jau tagad viena no jaunā albuma dziesmām iekļauta vācu smagās mūzikas izlasē, kuru veido vācu žurnāla „Doom Metal Front” izdevēji. Kopā ar žurnālu lasītāji saņem arī mūzikas izlases. Šajā - iekļautas dažādu Eiropas valstu grupu dziesmas.


Paši „Frailty” mūziķi atzīst, ka piedāvājums iekļaut viņu dziesmu izlasē ir bijis patīkams pārsteigums un viņi jūtas pagodināti, ka var pārstāvēt Latvijas smagās mūzikas kopienu ārzemēs.

Savukārt, „Doom Metal Front” veidotāji bilst, ka izlase jau lejupielādēta vairāk nekā 1500 reizes. Izdevums un izlase pieejama lejupielādei bez maksas „Doom Metal Front” interneta vietnē: http://doommetalfront.blogspot.com/

Grupas otrais albums ir tapšanas stadijā un šobrīd turpinās studijas darbi albuma producenta Ginta Lundberga uzraudzībā, kurš iepriekš sadarbojies ar tādiem māksliniekiem kā „Skyforger”, „Vic Anselmo”, „Preternatural”, „Obtest”.

Grupa sola, ka jaunā albuma skanējums būs tikpat smagnējs un melanholisks, kā debijas albums „Lost Lifeless Lights”.

Par albuma tapšanas gaitu grupa savus klausītājus informēs savās sociālajās vietnēs internetā - http://www.draugiem.lv/frailty un www.frailty.lv .