2018/11/06

Papildvietas serbu pianista koncertam Rīgā



Par alternatīvās mūzikas pianistu dēvētais mūziķis Nikolā Cvetkovičs no Serbijas, novembra beigās viesosies Latvijā ar trim koncertiem. Sakarā ar lielo interesi un pieprasījumu, izpārdotu mazo zāli - pieejamas papildus sēdvietas uz ceturtdienas, 29. novembra koncertu Rīgā.

Nikolā Cvetkovičs ir pianists, kas dzimis mazā Serbijas pilsētā, klasiskās mūzikas pianists, kurš aizraujas ar rokmūziku. 2008. gadā aizsāka augšupielādēt savus skaņdarbus video vietnē “Youtube”  – galvenokārt grupu “Katatonia”, “Opeth”, “In Flames”, “Dark Tranquility”, bet to starpā arī grupu “Muse”, “Coldplay” un citu mūziķu dziesmas klavieru apdarē.


2017. gadā viņa daiļradi pamana zviedru melodiskā metāla grupas “Katatonia” mūziķi, ar kuru atļauju, digitāli izdots viņa pirmais albums – “Nikola Cvetkovic Plays Katatonia”  (grupas labāko dziesmu izlase klavieru apdarē), kas mūziķim pievērsa pastiprinātu uzmanību ārpus dzimtās zemes robežām, pozitīvas atsauksmes un interesi visā pasaulē. 


Nikolā savā daiļradē izmanto elementus no modernās un klasiskās mūzikas, transformējot alternatīvo mūziku vai smago roku klavieru skaņdarbos savā manierē.

Mūziķis Latvijā uzstāsies pirmo reizi, šie būs vienīgie viņa koncerti Baltijas valstīs.

Ceturtdiena, 29. novembrī – Rīgā, “Jaunatnes teātris“ (A.Čaka iela 67/69, bijušais klubs “Bimini”) 
Piektdiena, 30. novembrī – Liepājā, “Fontaine Palace” 
Sestdien, 01. decembrī – Jelgavā, “Melno cepurīšu balerijā” 

Biļetes iepriekšpārdošanā  https://www.ticketshop.lv/site/events/view/2741