2019/09/09

Indie roka grupa “Ārpilsētas sakars” ielūdz uz koncertu



Jaunā latviešu indie roka grupa “Ārpilsētas sakars” ar savu debijas singlu “I Might” aicina uz koncertu  kultūras un mākslas telpā “Noass” 12. septembrī.


Grupā “Ārpilsētas sakars” sastāvā spēlē - Ints Mūrnieks, Reinis Hanzovskis, Kristers Leitis, Renārs Hincenbergs. Puiši aktīvi darbojas, kā arī rūpīgi raksta dziesmas savam jau pirmajam albumam no šī gada janvāra. Sākotnēji puiši apvienoja savus spēkus vienreizējām pasākumam - Latvijas Kultūras koledžas talantu vakaram. Pēc tā saprata, ka šis projekts var izdoties, un nolēma turpināt iesākto kā grupa.

Par singlu "I Might" grupa saka tā: „Dziesma ir par vasaru. Par mīlētājiem un sapņotājiem. Siltiem vakariem un persiku krāsas saulrietiem, īsajām naktīm. Kad neesi pārliecināts par savām jūtām – patiesas vai īslaicīgi radušās vakara burvības iespaidā.”

Ārpilsētas Sakars - I Might 

Grupa  „Ārpilsētas sakars” savā pirmajā koncertā Rīgā atskaņos pašu radītās oriģināldziesmas pie kurām puiši cītīgi strādājuši vairāku mēnešu garumā, lai beidzot tās varētu nodot publikas vērtējumam.

Koncerts norisināsies 12. septembrī kultūras un mākslas telpā “Noass” plkst. 20:00. Ieejas maksa 2 EUR.

Biļetes iespējams iegādāties iepriekšpārdošanā ticketshop.lv: https://www.ticketshop.lv/site/events/view/3222