2012/01/10

Burned In Blizzard piesaka sevi ar debijas albumu!

Pašmāju metālisti grupa "Burned In Blizzard" piesaka sevi ar debijas albumu!

Ir tāds ticējums (vismaz tam ticam mēs) - kā gadu pabeigsi, tā nākamo pavadīs. Mēs, grupa, Burned In Blizzard, esam devuši savu artavu veiksmīgam nākamajam gadam, Vecgada dienā izdodot savu debijas albumu – „WHITEOUT”!
 


Albumā iekļautas 11 kompozīcijas, kas tapušas gan 2011. gadā, gan mazliet senāk.
Ceļā uz albuma izdošanu esam pārvarējuši daudz 'sniegavētru', tādēļ šis mums ir ļoti īpašs notikums un neatsverama pieredze tālakai darbībai!

„Ko viņi spēlē? Metāls! Katrs klausītājs atradīs apzīmējumu tam, kas nāk laukā no šiem jauniešiem muzikāli. Vai tas ir jaunās paaudzes metāls, kur vecās skolas heavītis vārda tiešā nozīmē satiekas ar mūsdienu moderno metālu, grūti precīzi saukt, bet abi elementi tur ir gan. Paviršām ausīm klausoties, gribas teikt, ka kārtējā Metallica, kārtējais Machine Head vai kas jau dzirdēts, noklonēts un ražots LV. NEKĀ! Patiesībā, te ir gana elementu no vecā labā heavy metal, kāds tas bija vecajos labajos, te ir krietna deva no mūsdienīgā un modernā, bet kopumā – albums patīkami pārsteidz un rausta bikses. Pirmkārt – jaudīgi enerģiski, otrkārt – melodiski un saspēlēti, treškārt – albuma garums, kas nav 30min, ceturtkārt – ir gabali, kas derēs jebkurai mājsaimniecei, lai stimulētu paslānīt karbonādi virtuvē. Patīkami, ka jaunā paaudze atceras vecos labos, dubultā prieks, ka spēj tos labi pasniegt mūsdienīgā manierē! Mīnus par valodu, ja sekojam modes lietai šobrīd - šodien, kurnēt dzimtajā, dziedāt svešā. Plus krustiņš par noformējumu!” (Haralds Strapāns, sertificēts venerologs)

Taustāmā formātā disks iegādājams mūzikas veikalā „Randoms” (3.99 Ls)

Digitālā formātā „Whiteout” būs pieejams tuvākajā laikā tādās vietnēs kā doremi.lv, iTunes, Spotify u.c.

Albumu izdodot, dāvājam Tev, dārgais klausītāj, iespēju lejupielādēt 2 jaunus, kā arī visus iepriekšējos veikumus šeit: http://www.soundcloud.com/burnedinblizzard

Burned In Blizzard vēl smagā metāla skaņās bagātu 2012. gadu!