2012/07/11

12. jūlijā, Nabaklab - The Grand Astoria atgriežas Rīgā

The Grand Astoria atgriežas Rīgā

12. jūlijā mūzikas klubā Nabaklab ar par tradīciju kļuvušu koncertu Latvijā viesosies psihedēliskās ģitārmūzikas grupa The Grand Astoria no Krievijas.



Grupas The Grand Astoria pirmsākumi meklējami 2009. gadā Sanktpēterburgā, satiekoties un kopīgas muzikālās vērtības atrodot tās ģitāristiem, kādreizējam Krievijā plaši atzītās alternatīvas rokmūzikas grupas Neversmile dalībniekam, Kamiļam Šarapadinovam un Igoram Suvorovam, kuri nemainīgi palikuši tās sastāvā pēc vairākkārtējām dalībnieku nomaiņām.

Viņi ir ierakstījuši vairākus albumus, kā pēdējais no tiem 2011. gadā izdotais Omnipresence. Starp pārredzamā nākotnē gaidāmajiem notikumiem paredzēts grupas The Grand Astoria kopizdevums ar amerikāņu kosmiskās ģitārmūzikas grupu U.S. Christmas, kuras ieraksti izdoti leģendām apvītās izdevniecības Neurot paspārnē. Koncertam Rīgā sekos dalība Lietuvā notiekošajā brīvdabas mūzikas festivālā Devilstone.

 

Līdzās viesiem no Krievijas uz skatuves koncertā sevi pierādīs pašmāju alternatīvās rokmūzikas un psihedēliskās ģitārmūzikas grupas Lie Lie Sister, Inde Indive un Ca’Mel.

 

Mūzikas klubs Nabaklab atrodas Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12, Rīgā.

 

Video atsauce:  http://vimeo.com/31153741

 

Koncerta sākums plkst. 21.00, ieejas maksa 3 Ls.