2014/10/12

Grupa Art of Keeping Secrets izdod savu debijas albumu “Eleven Steps to the Sense”


Art of Keeping Secrets ir rokmūzikas apvienība, kas radusies 2009. gada beigās, kopā sanākot dažāda rakstura un pieredžu mūziķiem, kas mūziku padara tik īpašu un patiesu. Dalībnieki ir spēlējuši un spēlē joprojām apvienībās „Cilvēks ar Putniņu”, „ak69”, „Audio Maize”, „Headshots”, „Sidemind” u.c., tajās gūstot neatsveramu pieredzi, ko komplektā ar svaigām idejām un vēlmi spēlēt kopā izmanto, lai radītu dziesmas, kuras pašiem sniedz lielu gandarījumu.


Debijas albumā „Eleven Steps to the Sense” ir iekļautas 11 kompozīcijas, kas piedāvā klausītājam ceļojumu cauri grupas radošajiem meklējumiem mūzikas skaņās, izgaršojot veikumu un emocionālo atdevi tajā, ko vīri dzīvajos koncertos dod auditorijai. Dziesmas ir jāuztver kā atsevišķi stāsti, gan biogrāfiski, gan utopiski un absolūti nereāli, gan senatnes vīzijas mūsdienu interpretācijā, gan arī reāli stāsti par reāliem cilvēkiem.

Albuma ieraksts tika veikts neierastos apstākļos Ādažos, improvizētā studijā privātmājā, kas piešķir visam dzīvīgāku skanējumu un patiesākus stāstus. Milzīgs devums kopējā skanējumā un ideoloģijā ir Germanam Skorim, kas Lietuvā un Latvijā pazīstams kā grupu IR un The Perfect Pill līderis. Albumu miksēja un māsterēja Kārlis Šteinmanis no KS Records. Vizuālā noformējuma autors ir Dmitrijs Frolovs.

Albuma atbalsta koncerti notiks Latvijas jaukākajos un spēcīgākajos rokmūzikas punktos – 17. oktobrī Jelgavas Melno Cepurīšu Balerijā, 25. oktobrī Daugavpilī, Artilērijas Pagrabos, 7. novembrī Cēsīs, Fonoklubā, 8. novembrī Rīgā, Latvijas 1. Rokkafejnīcā. Tūres turpinājums paredzēts Lietuvas klubos Liverpool Bar un Punto Jazz Palepes Viļņā un Kauņā, 21. un 22. novembrī. Atbalsta koncertos grupu atbalstīs dažādi muzikālie grupējumi, kas Art of Keeping Secrets ir iedvesmojuši, atbalstījuši, kas vienkārši ir labi cilvēki un lieliski mūziķi – The Factor, Gelousy, Monkey Tank no Lietuvas, Smelser no Slovākijas.

Albuma fiziskās un digitālās kopijas savā īpašumā varēs iegūt (sākot no 17.Oktobra) grupas koncertos, vai sazinoties ar grupu artofkeepingsecrets@gmail.com

Albums pieejams arī grupas bandcamp lapā – https://aoks.bandcamp.com/ (digitālā kopija 3.50 eiro, fiziskā kopija 5 eiro)

Atbalsta un visādi citādi palīdz: Rock Distribution, KS records, Hellcams, Chaula TV, Bobe.me, SIA Niedrāji, Beinspired Agency, Latvijas 1. Rokkafejnīca, Mydogtags un citi.

Pasākuma video reklāma – http://youtu.be/S2kpKsW8Q3w


https://www.youtube.com/aoksband