2014/10/06

The Uncollective 2014



Pasākumu aģentūra „Beinspired Agency” aicina uz koncertu „The Uncollective 2014”, kas norisināsies šā gada 22. Oktobrī, Latvijas 1. Rokkafejnīcā. Koncertā uzstāsies mūzikas grupas no Latvijas:  Stonestreet un Wild Detroit Gang.
 
Grupa Stonestreet par sevi saka šādi: „Pa asinīm rit roks, bet galvā metāls un pops - tas arī bija pamatnoteikums visiem grupas dalībniekiem, lai 2008.gadā Akmeņu ielas pagrabā liktu pamatakmeni grupai STONESTREET. Liktenis grupas dalībniekus ir mētājis augšup un lejup, no Anglijas līdzenumiem līdz Spānijas serpentīniem, un beidzot atvedis atpakaļ mājās. Grupa uzstājusies tādos festivālos kā Saldus Saule, FonoFest, Fontaine Fest, ReturnToSurface, Liverpool Sound City, Go North, The Wickerman Festival un pamanījušies arī norībināt divus headline šovus Spānijā. Tagad pienācis laiks atrādīties Latvijā”.

Wild Detroit Gang ir mežonīgās Latvijas grupa, kurā apvienojušos māksliniekus saista kaislība pret blūza un rokenrola mūziku. Grupa savā skanējumā ir iedvesmojusies un izpilda gabalus no tādām pasaules slavenām grupām kā AC/DC, Led Zeppelin, Deep Purple, Pink Floyd, ZZ Top un Gary Moore. Grupas dalībnieki ir spēlējuši grupās No Smoking band, Stage Divers, Def Trador, Zvērāda, Double G, Vadītājs Konduktors u.c. Šobrīd grupa gatavojas izdot savu debijas albumu pie kura aktīvi strādā. Koncerta apmeklētājiem Wild Detroit Gang garantē enerģisku atdevi un lielisku garastāvokli agrīnā blūzroka tradīcijās.

Pasākuma laikā notiks izlozes ar pārsteigumiem no mūsu atbalstītājiem un būs arī vakara vadītāji.

Ieeja: 21:00
Sākums: 22:00
Ieeja: Bez maksas

Pasākuma draugi: Mydogtags.eu , KS Records, ChaulaTV, Bobe.me, Hellcams u.c.

Pie plakāta izveides strādāja Līna Dubovkina (LinaArt) un Santa Stāmure.

Tiekamies Reiterna namā, Mārstaļu ielā 2/4

Pasākuma audio reklāma:
Pasākuma vizuālā reklāma: http://youtu.be/cZNS2K8PQ7Q

Beinspired agency oficiālā Facebook lapa: https://www.facebook.com/beinspiredagencyLV

Šis būs 2. Beinspired agency rīkotais pasākums šajā rudenī.
Bildes un mazs video rullītis no pirmā pasākuma:
http://failiem.lv/u/kadnzst (foto: Evija Urtāne)
http://failiem.lv/u/ewbzymi (foto: Artūrs Martinovs)
http://www.failiem.lv/u/ibtddcs (foto: Oskars Kupše )
http://youtu.be/oWH_fp3bAu0 (video: Viesturs Izotovs, Vilnis Izotovs)