2014/11/12

Latvijā norisināsies divi „Four Of The Devil” tūres koncerti


Superhorrofuck
14. un 16. novembrī Latvijā, koncerttūres „Four Of The Devil” ietvaros uzstāsies nebijusi itāļu un ASV rokmūzikas grupu plejāde – „Simple Lies”, „Superhorrorfuck”, „Blackstar Furies” no Itālijas un „Living Dead Lights” no Holivudas, ASV.


Koncerti notiks 14. novembrī Rīgā, klubā „Nabaklab” un 16. Novembrī Liepājā, klubā „Fontaine Palace”.

Blackstar Furies
Itāļi „Superhorrofuck” un „Blackstar Furies” pārstāv horror rock žanru, par kura pionieriem tiek uzskatīti tādu mūziķi kā Alis Cooper, Rob Zombie un The Misfits, savukārt „Simple Lies” ir 2006. gadā Boloņā izveidojusies smagās rokmūzikas grupa, kura šobrīd turpina koncertēt, prezentējot pirms dažiem gadiem iznākušo albumu „No Time To Waste” un paralēli strādā pie jaunā materiāla, kurš dienasgaismu ieraudzīs nākošgad.

Living Dead Lights
„Living Dead Lights” ir salīdzinoši jauna, taču sevi jau pierādījusi grupa no Holivudas ASV. Apvienības pēdējais albums „Black Letters” ierakstīts „Hobby Shop” studijā Losandželosā, sadarbojoties ar trīs grupu „Avenged Sevenfold”, „Deftones”, „Nine Inch Nails”, Marilyn Manson, Rob Zombie un Alis Cooper producentiem. Jauno albumu nav kautrējušies slavēt tādi atzīti mūzikas izdevumi kā „The Rolling Stone”, „Kerrang” un citi, atzīstot „Living Dead Lights” kā „labāko, kas parādījies uz rokmūzikas skatuves pēdējos desmit gados”.

Gan Rīgas, gan Liepājas koncerts sāksies plkst. 22:00 un rokklubā „Fontaine Palace” tas paredzēts paralēli uz divām skatuvēm.


Superhorrofuck:

Blackstar Furies:

Simple Lies:

Living Dead Lights: