2014/12/12

“Stoned Jesus” koncertu ievadīs pašmāju grupas “Omerta” un “Diseim”

 Stoned Jesus "I'm The Mountain"

Šo piektdien, 12. decembrī, “Nabaklab” pirmoreiz Rīgā ar koncertu viesosies stoner grupa “Stoned Jesus” no Ukrainas.


„Stoned Jesus” radās 2009. gadā Kijevā, Ukrainā. „Stoned Jesus” skanējums pielīdzināms stoner rock un agrīnajam doom metal, raisot asociācijas ar agrīno „Black Sabbath”  vai vēlāko gadu „Electric Wizzard” daiļradi. Grupas kontā divi pilni albumi: „First Communion” (2010) un „Seven Thunders Roar” (2012). Šībrīža stoner žanra klausītāju lokā, grupa noteikti ieņem stabilu vietu.

Grupas koncertu Rīgā ievadīs pašmāju progresīvā roka grupa „Omerta” un
sludge metal grupa „Diseim” .

Omerta

„Omertà” – instrumentāls progresīvās rokmūzikas trio no Rīgas, kas plašākai publikai sevi pieteica 2013. gada pavasarī. Rokmūzika mūsdienīgā, smagnējā skanējumā. Sajūtas melodijās un ritmā, enerģiska un izjusta bungu spēle, spēcīgs basa pavadījums, agresīvi ģitāras rifi – muzikāls pārdzīvojums katrā detaļā. Un tomēr atceroties, ka viss ģeniālais ir vienkāršs.
Grupa pieteikusi sevi ar kvalitāti un enerģiju koncertos: iesildot „Indygo” koncertzālē „Palladium” , koncertējot klubos, kā arī  „LMT SummerSound” festivālā 2013. gadā.
Grupa ieguvusi portāla „Alternative.lv” gada balvu par straujāko izaugsmi.
Grupas debijas albumu, paredzēts izdot nākamgad. 

Diseim

„Diseim” – sludge metal grupa, kas radusies Rīgā, 2009. gadā, kad muzikālās idejas un spēkus apvienoja Imants Vovers („Grindmaster Dead” , „Skyforger”) un Dmitrijs Bulavskis. 2012. gadā grupas debijas albumu „Holy Wrath” izdevusi amerikāņu mūzikas izdevniecība „Abyss Records” .

Par noskaņu mūziku gādās dj Tanheizers (Radio Naba)

Nabaklab atrodas Rīgā, Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12

Koncerta sākums 21.00.

Biļetes iepriekšpārdošanā interneta vietnē www.ticketshop.lv .