2015/02/24

Metālistu Rasols - papildināts 24.02.2015.


Sestdien, 14. martā, Rīgā, klubā „Melnā Piektdiena” muzicēs grupas no St.Pēterburgas, Somijas, Zviedrijas un Latvijas.

Koncerta iniciatīva pieder grupai „Psilocybe Larvae, kuri Rīgā atgriežas jau trešo reizi, kā atzīst viņi paši: „Rīgas publika ir vislabākā, visatsaucīgākā un visskaļākā” .

Šoreiz, kopā ar viņiem Rīgā arī draugi no Somijas un Zviedrijas – grupas „Re-Armed” un „Amrita” .

Psilocybe Larvae

Psilocybe Larvae
Grupa radusies 1996. gadā, Sanktpēterburgā, Krievijā. Jau sākotnēji,
Psilocybe Larvae savu skanējumu mēģinājuši dažādot, eksperimentējot ar dažādu mūzikas stilu sajaukumu. Grupa izdevusi četrus albumus, no kuriem pēdējais izdots Itālijā, Buil2Kill Records paspārnē. Koncertos visā pasaulē aizvadīti vairāki braucieni, notikušas sastāva maiņas, bet Psiocybe Larvae turpina muzicēt – šobrīd tā izklausās kā progressive death / doom metal.

 
https://www.youtube.com/watch?v=Vufzg2SxJtQ 

http://psilocybe-larvae.com
http://www.facebook.com/psilocybelarvae

Re-Armed
Re-Armed dibināti 2001. gadā, Somijas pilsētā Kerave, ar pamatdomu
spēlēt melodisku, bet smagnēju metālmūziku. Kā galvenais grupas iedvesmas avots minams Gēteborgas metāla skatuve. Pēc aktīviem mēģinājumiem un vairākiem kvalitatīviem demo, grupu pamana Massacre Records, kuras paspārnē iznācis debijas albums "Worldwide Hypnotize”  (2012). Muzikāli grupa izpaužas tehniskā, bet melodiskā death metal manierē, ar thrash un grind ietekmēm. Jaunākais albums "Rottendam" izdots aizgājušā gada janvārī, Eternal Sound Records izdevniecībā.

 
https://www.youtube.com/watch?v=ltx9kxYWvwQ 

http://www.facebook.com/rearmed
http://www.re-armed.net

Amrita
Amrita ir ambiciozs melodiskā metāla kvintets no Zviedrijas. Neskatoties uz to, ka grupa salīdzinoši jauna, debijas albums tuvojas strauji. Viskorektāk būtu teikt, ka grupa spēlē enerģisku metalcore.
https://www.facebook.com/AmritaSwe

Oceanpath
 
2012. gadā radusies pašmāju gotiskā metāla grupa, kas savā skanējumā izmanto simfoniskās mūzikas ietekmes, gotisko roku un vismaz divas vokālistes, kas dzied dziesmas arī latviešu valodā.



https://www.youtube.com/watch?v=a8OxPNNoSUo
https://www.draugiem.lv/oceanpath/
https://lv-lv.facebook.com/oceanpath  


Deodium
Jaunās paaudzes grupa, kas spēlē smagā metāla manierē, to sajaucot ar death un black metal elementiem. Izdevuši divus albumus: „Saules Kalpi” un aizgājušā gada „Grēks. Važas. Brīve.” Vietējā „metālistu” Gada Balvā 2012. gadā ieguvuši titulu „Gada Debija”.


https://deodium.bandcamp.com/  

Sākums: 20.00, ieeja no 19.00
Skāde: 5 EUR