2015/04/21

BASS PRET METĀLU!



Tieši tā paziņoja mūsu galvaspilsētas viesi Igaunijas drum and bass elektroniskās mūzikas rokgrupa DIGITAL DIGITAL par savu ierašanos Rīgā šo sestdien galvaspilsētas klubā Melnā Piektdiena.


25. aprīlī notiks masveida draudzīga lielāko Rīgas metāla un elektronisko izpildītāju cīņa. Viesis un ceremonijmeistars būs drum and bass grupa Digital Digital no Igaunijas, kas iepazīstinās ar jaunu programmu, kā arī spēlēs jau iemīļotos hitus. Publiku sagaida basu virmuļošana no visām pusēm. Grupa regulāri uzstājas ārpus Igaunijas un pozitīvi ietekmē masas, piedāvājot kaut ko jaunu. Rīgā mūziķi ne pirmo reizi jauc cienītājiem galvu, aicinot dejot. Viņu elektroniskā mūzika dzīvajā sniegumā, ar ģitārām un bungām atšķiras no jebkura roka izpildītāja vai elektroniskā dīdžeja. Daudzi atklās rokmūziku jaunā veidā, un daži sapratīs, ka elektroniskā mūzika ir ne tikai vientuļš dīdžejs aiz konsoles. Jaudīga, enerģiska un melodiska mūzika un kvalitatīva, moderna skaņa, kas mijās ar šo vecās skolas skaņu, iešūpo masas un aicina visus dejot.

Papildu Digital Digital uz skatuves parādīsies ļoti interesanti izpildītāji, kas iepazīstinās ar savu žanra redzējumu vai nu elektroniskajā, vai roka virzienā:

Metāla / roka mūziku pārstāv:

LEGACY ID — Latvijas jaunieši, kas jau skaļi deklarē sevi par mūziķiem, parādīs, kā vajadzētu izklausīties mūsdienu progresīvam metāla rokam.

BIOMORPH — rīdzinieki, galvaspilsētas skatuves veterāni ar jaunu "mērci" piepildīs jūsu sirdi ar ultra tehnisko metālu.

KARMAFREE — spēcīgs eksperimentālā alternatīvā roka duets no Latvijas, kas slavens ar mūzikas specefektiem.

Draudzības spēles otro pusi pārstāvēs:

DIGITAL DIGITAL — Igaunija, dzīvais drum and bass projekts

SOLA & HYGS PROJECT — divu izpildītāju dzīvais elektroniskais eksperiments, grupas HYGS un burvīgās SOLA

DJ ZAYATC — 90. gadu leģenda, trans-ainu veterāns, sensacionālā Igaunijas projekta Radiotrance dalībnieks. Zayatc pārstāv breakbeat / drum and bass komplektu.

Pasākumu atklās burvīgā DJ MRS DIGITAL, spēlējot bass&trap komplektu. Jūs arī sagaida daži pārsteigumi, uzaicinātie viesi, un tā tālāk. Sestdien būs unikāls notikums, kuru puiši no Digital Digital grasās atkārtot ik pēc pāris mēnešiem. Un ne tikai Rīgā un Latvijā!

Durvis tiks atvērtas plkst. 19:00
Arī pirmais mākslinieks uz skatuves būs plkst.19:00
Biļetes līdz plkst. 20:00 maksās tikai 3 eiro, bet pēc plkst. 20:00 - 5. eiro.