2015/04/15

FORGOTTEN TOMB KONCERTS PĀRCELTS UZ KLUBU "A NICE PLACE"!

“KLANG MELNAIS METĀLS” PIEDĀVĀ: “FORGOTTEN TOMB” PIRMO REIZI RĪGĀ



16.maijā plānotais koncerts PĀRCELTS UZ KLUBU "A NICE PLACE" (Citadeles iela 2, Rīga)!

Black / doom metal veterāni no Itālijas jau pielīdzināmi kulta statusam savā žanrā, jo 14 gadu laikā izdevuši 6 pilnmetrāžas albumus, izbraukājuši visu pasauli, sniedzot neskaitāmus koncertus. Var teikt, ka par klasiku kļuvušie albumi “Songs To Leave” (2002) un “Springtime Depression” (2003) radījuši jaunu subžanru – depressive black / doom metal.

Jaunā kompozīcijas un spēles maniere vislabāk saklausāma nākamajos divos grupas albumos “Love’s Burial Ground” (2004) un “Negative Megalomania” (2007). Krustojot black meta l,doom metal stilus, “Forgotten Tomb” sagrauj klasiskās metālmūzikas robežas gan skanējuma, gan muzikalitātes ziņā.  Tieši šie divi grupas daiļrades stūrakmeņi veido savdabīgu rokmūzikas un metālmūzikas sajaukumu ar piebildi, ka pārsvarā dominē depresīvās un tumšās noskaņas. Neskatoties uz to, ka gan grupas imidžs un mūzika, gan teksti pārsvarā veidoti uz destruktīvas, pašnāvnieciskas, antisociālas un pat nihilistiskas platformas, mūziķi sevi pieskaita pie trešā viļņa black metal stila līderiem.


“Agonia Records” paspārnē nupat izdots “Forgotten Tomb” jaunākais albums “Hurt Yourself and The Ones You Love”. Šo ierakstu īpašu padara Terje Refsnes (“Carpathian Forest” , “Novembre” , “Gehenna”, “Destroyer 666″ ) un Brad Boatright (“Corrosion Of Conformity”, “Nails”, “Vallenfyre”, “High On Fire”) klātbūtne albuma tapšanas procesā.

Koncertā uzstāsies arī grupas „Forlet Sires” (Šveice), „Devlsy” (Lietuva), „Luctus” (Lietuva) un „Eschatos” (Latvija). Biļetes iepriekšpārdošanā Ticketshop.lv.

Koncerta organizatori aicina iegādāties biļetes laicīgi, jo tās pieejamas ierobežotā daudzumā pasākuma norises vietas ietilpības dēļ. Iepriekšpārdošanā vienas biļetes cena 13 EUR, koncerta dienā dārgāk.
https://www.ticketshop.lv/site/events/view/1390

Pasākuma lapa un svaigākā informācija Facebook:https://www.facebook.com/events/1569786699958817/


Festivāla „Klang” biļešu īpašniekiem ir iespēja iegādāties biļeti par 30% lētāk, ievadot atlaižu kodu (pēc pirkuma apstiprinājuma tas tiek nosūtīts uz pircēja norādīto epastu) „Forgotten Tomb” biļetes pirkšanas procesa laikā. 

Iepriekš iegādātās biļetes uz 16.maija koncertu klubā "Melnā Piektdiena" būs derīgas arī pie ieejas "A Nice Place" klubā.