2015/10/11

Finnish Threesome Rock Tour 2015 nākamnedēļ Rīgā un Liepājā


Vai esat gatavi izbaudīt īstu somu rokenrolu?Somijas teritorija ir par mazu viņu intensīvajam enerģijas lādiņam, pirmklasīgajām dziesmām un pastāvīgajai degsmei koncertēt, tāpēc grupas Manzana, Luxury Toys un Riot Club atrodas tūrē, kuras laikā sniegs 12 koncertus Vācijā, Austrijā, Slovākijā, Čehijā, Polijā, Lietuvā, Latvijā un Igaunijā. 

Pie mums somi piestās ceturtdien, 15. oktobrī, klubā „Depo” un, dienu vēlāk, Liepājā, „Fontaine Palace”.


Manzana ir viena no Somijas female fronted vadošajām grupām un viņu mūzika ir postmoderna hārdroka, lipīgu melodiju, punk stila vokālu un industriāla metāla kombinācija. 12 gadu ilgajā darbības laikā, grupa ir izdevusi četrus albumus, desmit reizes bijuši koncerttūrēs Eiropā un arī Baltijas valstīs, izpelnoties ievērību undergrounda vidē. Manzanu tūrēs var satikt serbu pankroka klubiņā, vācu rokeru ballītē vai Latvijas disko naktsklubā; viņi nakšņo kā komfortablās viesnīcās, tā aukstā tūres busiņā un izbauda tūres dzīvi visā košumā, jo visu ko dara, dara mūzikas mīlestības labad.  Šoruden gaidāms grupas piektais studijas albums.

Luxury Toys ir rokenrola kvintets no Lahti, kas savā mūzikā kombinē klasisko roku, popu un savij to modernā skanējumā. Viņu lieliskajās dziesmās dzirdēsiet mežonīgas, skaļas ģitāras, uzbudinošus ritmus un arī saldas melodijas; puišu pirmatnējā enerģija un harizma liks jums mesties trakos dančos. Grupa teic, ka viņi veco rokenrola garu ir paņēmuši pie rokas un izveduši ārā no muzeja, kur tas esot kādu laiku mitis. Luxury Toys nupat izdevuši savu otro albumu „The Rest is Noise”.

Riot Club ir eksplozīva grunge, roka un alternatīvā metāla formācija no Tamperes. Grupai raksturīga agresīva, bet prasmīga spēles maniere un viņi izpelnījušies klausītāju atzinību par savām pirmklasīgajām dziesmām un patieso atdevību mūzikai. Puiši Eiropas klubu skatuves kārtīgi iepazinuši jau 2013. gada tūres laikā un ir absolūti gatavi arī jauniem iekarojumiem. 2012. gadā iznāca grupas EP „Feedback” un šoruden gaidāms jauns ieraksts ar nosaukumu „Hollow”.

Mūziķi jau izbauda divas nedēļas ilgās tūres neparedzamos notikumus, bet mūs gaida satriecoši koncerti!

Finnish Threesome Rock Tour Facebook:

Klubā “Depo” notiekošā koncerta lapa Facebook:

Grupu vietnes internetā: