2015/10/20

Jozefa van Visema koncertu Rīgā ievadīs grupa Moonzund


3. novembrī klubā Nabaklab gaidāmo holandiešu komponista un lautas spēles meistara Jozefa van Visema (Jozef van Wissem) koncertu ievadīs Latvijas mūziķi Moonzund.


Moonzund ir rokmūzikas grupa no Rīgas, kurā apvienojušies pieredzējuši Latvijas mūziķi - ģitārists un vokālists Aleksandrs Aleksandrovs, basģitārists Māris Rupainis un bundzinieks Matīss Akuraters.   Ar viņu vārdiem saistīti tādi neatkarīgās skatuves ansambļi kā Forshpil, Nepilngadīgā Anna, Lidojošais Paklājs. Nupat septembrī turpat klubā Nabaklab spilgti un veiksmīgi nospēlējusi savu debijas koncertu, grupa velta uzmanību jaunradei un muzikālās programmas noslīpēšanai.

Aleksandr Aleksandrov (Moonzund) "Sem Oslepitelnykh Dney"

Kā ziņots iepriekš, 3. novembrī ar koncertu klubā Nabaklab (Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12) Rīgā viesosies avangarda komponists un baroka lautas spēles meistars Jozefs van Visems no Nīderlandes, pazīstamā amerikāņu kinorežisora Džima Džārmuša (Jim Jarmusch) filmas "Only Lovers Left Alive" Kannās godalgotās mūzikas līdzautors. Savas radošās darbības gados viņš sniedzis teju tūkstoti koncertu dažādās pasaules vietās, tostarp piedalījies prestižajos festivālos All Tomorrow’s Parties un Primavera Sound, vairākkārt koncertējis arī Latvijā.

Jozef van Wissem "Confinement"


Biļetes uz koncertu Rīgā nopērkamas elektronisko biļešu tirdzniecības vietā internetā – TicketShop.lv. To cena šobrīd – EUR 12. Pārdošanā stingri ierobežots skaits biļešu.

Koncertu rīko neatkarīgā kultūras platforma ULVE Agency sadarbībā ar klubu Nabaklab.