2012/07/25

3. un 4. augusts, Nabaklab - Laba Naba. PAPILDINĀTS!

3. un 4. augusts
Nabaklab

Laba Naba

Kamēr daļa mūzikas baudītāju izklīduši pa vietējiem un ārzemju festivāliem, pārējie pilsētā labprātīgi vai piespiedu kārtā iestrēgušie klausītāji gaida koncertsezonas atsākšanos. Nabaklab sadarbībā ar P3LICAN jau otro gadu piedāvā nelielu, bet daudzveidīgu muzikālo programmu tepat kluba mītnē Rīgas centrā.


3. augusts:
Apēdājs – tikko kā izdevuši ilgi gaidīto pirmo albumu „Mana vārna”. Grupa dzimusi 1996. gadā un augusi kopā ar Latvijas alternatīvās mūzikas skatuvi. Kad tagad jau daudzi tās vienaudži ir pametuši publiku vai kļuvuši par citas auditorijas izklaidētājiem, Apēdājs joprojām ir Apēdājs – patiess līdz kaulam un nostaļģijai. Ar savu nepieradināto, neklasificējamo dekadentisko rokenrolu zem pašpasludinātā karoga „dzert un drāzties” tā palikusi uzticīga pati sev un publikai.

 

Malduguns – tajā apvienojušies dalībnieki ar iespaidīgu pagātnes skatuves pieredzi. Apvienība kopš pirmās pāris gadus senās uzstāšanās turpina turēt augstu kvalitātes latiņu, izpildot klasisku nāves metālu ar izciliem dziesmu vārdiem latviešu valodā, kas pagājušā gada nogalē materializējies pilnmetrāžas debijas ierakstā  „Pēddzinis”. 



Burned in Blizzard – šī gada Red Bull Tourbuss uzvarētāji. Neskatoties uz jaunību, grupa pāris gadu laikā mērķtiecīgi un strauji gājusi uz priekšu. Nospēlējusi virkni kvalitatīvu koncertu, uzfilmējuši profesionālu videoklipu, pēdējās pagājušā gada dienās izdevuši albumu „Whiteout” un nupat ieguvuši jau minēto Red Bull Tourbuss godalgu.



Dj Deathperado – vietējais metālmūzikas erudīts un izklaidētājs gādās par publikas ausu izglītošanu mazajā zālē.

Būs iespējams uz vietas iegādāties Apēdāja, Burned in Blizzard un Malduguns albumus.

4. augusts:
Huskvarn – pionieri un veterāni, kuri ir tik zināmi, ka izplūst garās runās par to pastāvēšanas ilgumu un vēsturi būtu nepiedienīgi. Izmalies cauri gadu desmitiem, tas joprojām ir nemirstīgais vecās skolas motorzāģis, kurš kādu laiku nav pabijis Nabaklab, bet nu zāģēs skatuvi atkal.



Deodium – jaunieši, kuri aktīvi un pārliecinoši iekaro savu vietu starp vecākiem kolēģiem. Jaunības ņiprums kopā ar uzteicamu kvalitāti un lepnumu par dzimto valodu veido lielisku, svaigu un daudzsološu kombināciju, kura jābauda, kamēr nav vēl apbružājusies.



Martas asinis – intriģējoša apvienība ar sociālās vietnēs ievietotu amizantu leģendu. Klausītāju atsauksmēs tiek piesaukts gan pop punk, gan „Džefras asinis” tribute grupa, gan, ka dziesmu tekstos Marta asinis esot Latvijas Lū Rīds (Lou Reed). Realitātē tas ir viena grupas Bērnības Milicija dalībnieka projekts. Dziesmu tematikā izpaužas bagātīga fantāzija un izpildījumā radoša un iejūtīga spēlētprasme. 


Dj Duckling – roka, indī roka un electric dīdžejs ar nopietnu attieksmi un vērā ņemamu dīdžejošanas pieredzi.

Sākums: 21:00, durvis vaļā: 20:00
Ieeja: 1,5 Ls katrai dienai atsevišķi.
Piektdienas koncerta apmeklētājiem, ieeja sestdienas koncertā bezmaksas!

Sagatavoja: P3LICAN

Sekojiet informācijai: