2015/05/26

Jaunās rokmūzikas festivāls 2DMFEST - papildināts 26.05.2015.


Klubs „Melnā Piektdiena” sagādājuši īpašu dāvanu post roka, granža un alternatīvas mūzikas cienītājiem: bezmaksas ieeja divdienu pasākumam 2DMFEST. 29. un 30. maijā klubā Melnā Piektdienā piedāvās post rock, grunge un alternatīvo mūziku no Latvijas. Pasākuma nosaukums atšifrējas, ka DIVU DIENU MINI FESTVALS.

2DMFEST Part I un 2DMFEST Part II

29. maijā klubā uzstāsies tādas apvienības, ka Quanaba, So Lucid Electreec Feel, Nation Vibe, Sunhenge. Īpašais viesis ir grupa Karmafree.

Karmafree ir vienīgais live-looping duets Latvijā. Visas skaņas veidojot tikai ar basģitāru, vokālu / beatbox un cilpmašīnām. Karmafree ir sadarbojušies ar 2 ārzemju indie leibliem – britu „Live and Dangerous” (izdodot dziesmu „Invisible”), kā arī īru „Elekrokore” (kuri ir izmantojuši dziesmu ”Fragile” vispasaules indie dziesmu izlasē). Karmafree dzimtene ir Londona, Apvienotā Karaliste. Grupa koncertējusi Anglijā, Baltkrievijā un Baltijas valstīs.

Karmafree „FRAGILE”
https://www.youtube.com/watch?v=sxzbCRU6x7A

30.maijā būs iespēja rokfestivāla apstākļos dzirdēt tādus latviešu post roka un grunge pārstāvjus kā Marta Migla, Plastic Dummy, The Black Tea, Loud un speciālais viesis no Ventspils – apvienība Windlines.

Windlines skanējums pamatoti tika salīdzināts ar Dead Letter Circus, Karnivool, ko pārliecinoši var nosaukt par Austrālijas skanējumu. Šā stila labākās tradīcijas paņemtas no Deftones, Korn un Thirty Seconds to Mars.

Sākums: 20.00
Vaļā: 19.00
Bezmaksas ieeja!
klubs „Melnā Piektdiena”, Brīvības iela 193c