2016/05/24

Jucifer koncertu Rīgā ievadīs Tesa


20. jūnija koncertā Nabaklab pirms ASV sladžmetāla dueta Jucifer kā īpašie koncerta viesi uzstāsies Latvijas ģitārmūzikas grupa Tesa.


Tesa ir latviešu eksperimentālā rokgrupa, kura dibināta 2005. gadā Rīgā. Tās dalībnieku sastāvu veido Dāvis Burmeisters (ģitāra), Kārlis Tone (bass un vokāls) un Jānis Burmeisters (bungas un vokāls). Trijotne savā mūzikā aptver eksperimentālās mūzikas, posthārdkora un postmetāla žanru plašumus.

Zinātāju aprindās Tesa tiek dēvēta par vienu no spožākajām Latvijas neatkarīgās mūzikas skatuves koncertgrupām. Mūziķu jaunākais, pēc skaita piektais albums G H O S T izdots 2015. gadā Latvijas izdevniecības SKYR paspārnē. Pārskatāmas nākotnes plānos ietilpst koncerttūre Krievijā, kā arī virkne koncertu Eiropā, tostarp spēlējot ar amerikāņu postmetāla grupu Neurosis.

Koncertvideo Tesa dziesmai "T":

Kā ziņots iepriekš, 20. jūnijā klubā Nabaklab (Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12) Rīgā savu vienīgo koncertu Baltijas valstīs sniegs leģendārā smagās ģitārmūzikas grupa Jucifer no ASV. Laika gaitā Jucifer mūzikā sadzīvojuši elementi no sladžmetāla, melnmetāla, trokšņu mūzikas un dažādiem smagās mūzikas virzieniem, ar katru nākamo daiļrades periodu apliecinot šādu starp-žanru mūzikas pilnasinīgumu.

Turpinās biļešu iepriekšpārdošana elektronisko biļešu tirdzniecības vietā internetā - TicketShop.lv. Pārdošanā stingri ierobežots skaits biļešu.

Facebook pasākums:

Koncertu rīko neatkarīgā kultūras platforma ULVE Agency.