2017/04/17

“Devilstone” ieradīsies “Heaven Shall Burn”


“Devilstone” festivāls, kas jau devīto reizi norisināsies Lietuvā, no 13. – 16. jūlijam, piedāvās līdz šim reti festivāla kontekstā dzirdētu skanējumu– melodisku metalcore / deathcore / melodic death metal. Uz ekstremālajai mūzikai veltītās “Rietumu” skatuves kāps Vācijas modernās metāla skatuves lepnums “Heaven Shall Burn”, intriģējošs ar savu netipisko, par “straight-edge” dēvējamo dzīvesveidu, kā arī ar agresīvu un melodisku mūziku.


Kopš 1996. gada pastāvošais kolektīvs jau ir sakrājis palielu diskogrāfiju. Savu pēdējo albumu viņi izdeva pagājušā rudenī, un tagad dodas tūrē. Uzstāšanās uz lielāko festivālu skatuvēm, no Dienvidamerikas līdz Eiropai, izpārdotas biļetes uz koncertiem, miljoniem videoierakstu skatījumu un jaunākās tūres plāni koncertēt kopā ar populārajiem kolēģiem “Korn” – tā ir “Heaven Shall Burn” pēdējā laika realitāte.

Ekstremālais vāciešu kolektīvs piesaista  uzmanību ne vien ar savu produktivitāti un veiksmi. Viņu mūzika ir izteikti ideoloģiska, mūziķi ar dziesmu tekstiem pauž uzskatus par sociālo vienlīdzību, iztirzā ekoloģiskās problēmas, pasaulē valdošo netaisnību, diskrimināciju. Grupa cīnās par sieviešu tiesībām, kategoriski nosoda rasismu, nežēlīgu rīkošanos ar dzīvniekiem, medības.

Biļetes uz festivālu izplata  www.ticketshop.lv

Vairāk informācijas: www.devilstone.net 

VIDEO: