2020/05/01

God Is An Astronaut septembrī Rīgā!



Ceturtdien, 24. septembrī, klubā „Melnā Piektdiena” , ar koncertu Latvijā atgriežas īru postroka grupa „God Is An Astronaut”.

Pasaulē slavenā īru postroka apvienība GOD IS AN ASTRONAUT dodas ekskluzīvā tūrē par godu leģendārā studijas ieraksta ‘’All Is Violent All Is Bright’’ jubilejai – pirmo reizi faniem izpildot ierakstu no sākuma līdz beigām. Koncerttūrē gaidāms īpaši izveidots šovs, kas veidots, lai izceltu mūzikas estētisko baudījumu un skatītājus vestu ceļojumā pa albuma koncepciju, noskaņām un emocijām.

«God is an Astronaut» 2002. gadā izveidoja dvīņubrāļi Niels un Torstens Kinsellas, un, lai arī sākumā grupa nebija iecerēta kā dzīvās mūzikas projekts, kopš 2008.gada apvienība aktīvi koncertē, un šī būs viņu jau ceturtā viesošanās Latvijā.


Grupa ar savu debiju pasauli pāršalca 2005. gadā, izdodot pirmo pilna garuma albumu ‘’All Is Violent All Is Bright’’ un strauji gūstot popularitāti visur pasaulē. Ieraksts momentāli kļuva par žanra klasiku un vēl joprojām tiek vērtēts ļoti augstu. ‘’All Is Violent All Is Bright’’ caurvīts ar izvērstām melodijām, tas ierauj klausītāju sevī un ļauj izdzīvot grupas smalki būvēto, melanholiski skaisto un dinamisko emociju pasauli.

Grupas kontā astoņi pilnie albumi, no kuriem pēdejais - „Epitaph” - izdots 2018. gadā.

Koncerta sākums 20:00, biļetes iepriekšpārdošanā https://ticketshop.lv/site/events/view/3581