2010/12/06

22/12/2010 P3LICAN&BM piedāvā: Ziemas Saulgriežu Karnevāls Nabaklab

22. decembrī,
Nabaklab
( Z.A. Meierovica bulvāris12)
 
Ziemas Saulgriežu Karnevāls

 

22. decembrī 1:38 iestājas astronomiskie Ziemas saulgrieži jeb sākas astronomiskā Ziema. Visīsākā diena un visgarākā nakts. Lai palīdzētu iesildīties ziemai un aizvadīt garo nakti apvienības P3LICAN un Black Masquerade ir sarūpējušas jau otro šogad kopīgi rīkoto karnevālu, šoreiz par godu Ziemas Saulgriežiem.  Tērpu tematika – jugend, retro un vintage – viss, kam ir vēstures elpa.
 
Uz skatuves:
Kiss Of The Dolls, Coldflame, Apēdājs, NightTales, Metrokills
 
Kiss Of The Dolls glam metal
2009.gada sākumā dibināta grupa, kas savā skanējumā lieliski spējusi apvienot rokmūzikas, blūza, glam roka un pirāt-metālmūzikas elementus.
Viena no grupas vizītkartēm ir dzīvie koncerti, kuros grupa izpaužas vislabāk – gan muzikālā, gan atraktivitātes ziņā – vienreiz jāredz! Otra grupas vizītkarte ir grupas mūziķi – sieviete ar basģitāru, sieviete pie bungām, ģitāristi – virtuozi un pats grupas līderis – Šekspīrs, gana atraktīva un daudzpusīga personība.
Jau pavisam drīz būs klāt arī grupas debijas albums „Metal Kiss” !
 
Apēdājs alternative metal
Jau grupas rašanās brīdi 1996. gadā, Apēdājs sāka kā vietējās metālmūzikas fenomens. Toreiz  mazs jaunietis, kuram matu bija vairāk, kā gadu, pārsteidza klausītājus ar ģitārspēli un balss rūkoņas diapazonu.
Laikam ejot, Apēdājs ir mainījis stilu, dalībniekus, bet muzikāli – iederas jebkurā rokmūzikas ballītē, gan dejošanai, gan lēkāšanai, gan līdzi dziedāšanai.
Mīlestība un rokenrols raksturo viņus visprecīzāk.  
 
Coldflame gothic country rock
Kandavas mazāk zināmais fenomens. Vīri gados ar lielisku mūzikas pieredzi un meitene ar ne mazāk lielisku balsi veido grupu diviem diskiem bagāžā un Latvijā maz pārstāvēto country roka un gotiskā metāla mūzikas salikumu.
 
NighTales gothic rock
Grupa dzimusi 2009. gada septembrī Jelgavā. Pamatā spēlē gotisko roku, ar lielisku akadēmisko vokālu. Grupas muzikālā izaugsme ir ļoti strauja, īpaši uzteicami ir grupas teksti – liriski, tumši un skaisti. Iespējams, beidzot aizpildīs patukšo Latvijas gotiskās mūzikas skatuvi.

MetroKills alternative / gothic / indie / glam 
Nākdami no dažādu skaņu pildītam tēlpām, ielām un gaisotnēm, grupas dalībniekiem
izdevās atrast kopīgus saskarsmes punktus, kuri arī kļuva par MetroKills mūzikas pamatu. Galvenie iedvesmas avoti meklējami alternative, gothic, indie un glam kulturās. Grupas dziesmas ir melanholisku smaržu pilnas, tekstu centrā ir cilvēka dvēseles stāvokļu attēlojums, ārējas pasaules-ienaidnieces izprašanas mēģinājumi, mūžīga cīņa ar sevi un pret visiem. Pirmais mēģinājums notika 2008.gada novembrī, bet kopš tā laika sastāvs mainījās vairākas reizes, tādejādi dodot iespēju uzstāties kopā daudziem cilvēkiem piecos grupas koncertos, galvenokārt klubā "Depo".
 
Dejas vada: Dj Elvīra un Dj Sinisters
 
Karnevālu sākam: 19:00 / koncertu: 20:00
Ieeja: ar masku vai tērpu: 1.5 Ls / bez 3 Ls

Rīko:
BLACK MASQUERADE (http://www.b-masquerade.lv/ )