2010/12/09

RANDOMS DĪVĀNVAKARS #26, 11. decembrī, Louie Fontaine ieskandēs albumu „Evil Love”

RANDOMS DĪVĀNVAKARS #26
Louie Fontaine ieskandēs albumu „Evil Love”

Šo sestdien, 11. decembrī,
Plkst: 16:00
Vecrīgā, mūzikas veikalā „Randoms”

RANDOMS DĪVĀNVAKARS” * ietvaros, Louie Fontaine –
ar nule iznākušo albumu „Evil Love”




Lūijs Fonteins – īstajā vārdā Steen Lorenz, zināms arī kā Šerifs Fonteins, ir 37 gadus vecs, dzimis Dānijā, precējies 10 gadus, sieva latviete, 5 bērni, dzīvo Liepājā kopš 2001. gada, bet pirmo reizi Liepājā ieradās 1992. gadā, kad šeit koncertēja ar savu rokgrupu. 


Publiski vairāk zināms, kā uzņēmējs, ar skandalozu slavu, drusku mazāk, kā mūziķis.

Rau, šo sestdien, 11. decembrī, 16:00, Randoms Dīvānvakara ietvaros -  iespēja vaigā skatīt, dzirdēt, iztaujāt, iemūžināt, klāt būt...  Louie Fontaine ieskandinās savu jaunāko ierakstu – „Evil Love” .


* „RANDOMS DĪVĀNVAKARS”
– tā ir iespēja satikt mūziķus dzīvē, sarunas tuvumā, bez žoga un barjeras, stereotipu lauzīšana, jautājumi un atbildes, noklusētā patiesība, mirklis mūzikas, autogrāfs kolekcijai un tā sajūta, ko nevar lejupielādēt!
- Daži no iepriekš dīvānotajiem mūziķiem – Astro’n’out, Igo, Linga, Dzelzs Vilks, Alis P, SPB, Uldis Rudaks, Invasion, Bedwetters (Ee), u.c.
-  notiek jau 4 gadus un tie ir atjaunota vecā, labā Randoms tradīcija no veikala pirmsākumiem deviņdesmitajos, kad tanī norisinājās preses konferences un albumu prezentācijas vietējiem un ārzemnieku ‘grandiem’ – Prāta Vētrai, East 17, Igo, Jumpravai, u.c.