2014/04/28

Progresīvie metālisti „Biomorph” piesaka albumu „Rupture”


Pašmāju progresīvā metāla grupa „Biomorph” piesaka debijas albumu - „Rupture”.


Grupa „Biomorph” ir Latvijas tehniskā metāla organisms, kas radies nesenajā 2013. gadā. Tomēr pats šī projekta rašanās process sākās jau 2003. gadā, kad Krāslavas melodiskā metāla grupas „Infected” dalībnieki pārcēlās uz dzīvi Rīgā.

Par „Biomorph” stabilu sākumu varētu uzskatīt 2010. gadu, kad bundziniekam Arnim un ģitāristam Viesturam nolēma pievienoties basģitārists Sergejs Karševs no Baltijas labākās tehniskā metāla grupas „Neglected Fields”, kurš piedalījies arī „Cradle Of Filth” bundzinieka Marthus projektā „Inner Fear” (dibināta 1997.gadā). Līdz 2012. gada beigām topošajam projektam pievienojās ģitārists Aleksandrs un vokālists Nikolajs no vietējās grupas „Sandtrout”. 


2013. gada pašā sākumā tika ierakstītas un publicētas divas demo kompozīcijas „Dreary Convolution” un „Myogenic Fiction”, lai pieteiktu savu eksistenci vietējā metāla skatuvē.


Albums „Rupture” ierakstīts aizgājušajā gadā, īsi pirms Ziemassvētkiem, fiziskā formātā albums izdots ļoti ierobežotā daudzumā, kompaktdisku cienītājiem tas būs pieejams mūzikas veikalos „Randoms” un „LP” no 3. maija vai ar autogrāfiem, rakstot grupai – thebiomorphband@gmail.com .

Digitāli albums klausāms, iegādājams grupas Bandcamp vietnē: http://biomorph.bandcamp.com/

Albuma prezentācijas koncerts piektdien, 2. maijā, 21.00, klubā „A Nice Place” , kā arī albuma atbalsta koncerti – 16. maijā, klubā „Melnā Piektdiena”, 17. maijā, klubā „Melno Cepurīšu Balerija” Jelgavā.

„Biomoprh” ir: Nikolajs Arhipovs – Balss, Aleksandrs Ščemeļevs – Ģitāra, Viesturs Balodis – Ģitāra , Sergejs "Serhio" Karševs – Bass , Arnis Kursītis – Bungas

Grupas vietne Facebook: