2014/04/02

Zviedru punk/hc Rīgā


13. aprīlī klubā "NABAKLAB" ROTTEN SMILE rec./ EJ APSKRIETIES! piedāvā divu leģendāru Zviedrijas punk/hc grupu SLOA KNIVAR un KNAEGT koncertu ar pašmāju hc apvienības KAIMAN atbalstu.


SLOA KNIVAR ir ātra, enerģiska punk/hc grupa no Malmes, kura izveidota 2007 gadā. Grupas soliste ir leģendārās all-girl hardcore/punk grupas BEYOND PINK bundziniece Patrīcija. Pateicoties Patrīcijas nevaldāmajai enerģijai un atraktīvitātei grupas uzstāšanās laikā, Sloa Knivar ir guvusi atpazīstamību pasaules punk/hc scēnā, aktīvi tūrējusi Eiropā uzstājoties lielos hc pasākumos un spēlējusi ar tādām grupām kā SICK OF IT ALL, WALLS OF JERICHO u.c. Savas darbības laikā ir izdevuši divus albumus un vienu EP Grupa, kuru noteikti ir jāredz!


KNAEGT ir raw punk/hc grupa no Malmes, kura izveidota 2011 gadā. Šis projekts ir tapis apvienojoties dažādu leģendāru Zviedrijas grupu dalībniekiem, kuru pamatgrupas ir ikoniskas vietējā un pazīstamas pasaules punk/hc scēnā. Grupas dalībnieki ir spēlējuši un spēlē grupās SATANIC SURFERS (dibināta 1989)., PUKE (dibināta 1982), MODERAT LIKVIDATION (dibināta 1980) , SKITKIDS,CDCP, REVENGE, KONTROVERS u.c. Grupa aktīvi koncertē un uzstājas kopā arī ar tādām žanra ikonām kā DISCHARGE, MOB 47 u.c.

KAIMAN ir hc grupa no Rīgas, kuras sastāvā spēlē dalībnieki no grupām FREELANCERS, CACOPHONICS, DEFECTIVES un grupas solists ir Baltkrievijas hc grupas DEVIL SHOOTS DEVIL bijušais dalībnieks.

Facebook pasākums:
Pasākuma sākums: 20:00
Ziedojums grupām: 3 euro