2016/02/06

Šodien klubā „Melnā Piektdiena” uzstāsies igauņu metālmūzikas pārstāvji Condescension un Monarch

 

6.februārī klubā "Melnā Piektdiena" viesosies grupas Condescension un Monarch no Igaunijas. Kopā ar viņiem uzstāsies Latvijas metāla komandas xDISTILLx, Incinerate Divinity un Bardak.

Apvienību „xDISTILLx" veidojuši jau pieredzējuši muzikanti, kuri mēģinājusi sevi visdažādākajos stilos. Nesen veidotā grupa aktīvi propagandē straight edge / hardcore virzienu. https://www.facebook.com/xDISTILLx/

Kolektīvs „Incinerate Divinity” jau pazīstams smagas mūzikas cienītajiem. Viņi uzstājušies kopa ar tādam grupām kā „Infected Rain”, „Rotten Sound” utt. 
https://www.facebook.com/ixdx666

Grupa „Bardak” ir trio no Rīgas, kas spēlē kvalitatīvu, smagnēju mūziku, sev un citiem par prieku. Grupas spēja pievērsties nopietnām lietām nenopietni, caur melnā joka prizmu, bet nezaudējot kvalitatīvu muzikālo segu - lūk, grupas panākumu atslēga. 
https://www.facebook.com/bardakmetal/

Pēc pašmāju grupām uz skatuvi kāps igauņi „Monarch”, kuri izpilda atraktīvo trash metālu. 
https://www.facebook.com/monarch2009/

Condescension

Vakara galvenie viesi ir formācija „Condescension”. „Condescension” spēle blackened death metal stilā. Grupa veiksmīgi koncertē Baltijā. Mūziķi jau spēlējuši kopā ar leģendāro „Sepulturu”. Gada laikā izdevusi vairākus singlus, kā arī debijas albumu „Wrath of The Skies”, kas guvis labas atsauksmes gan Igaunijā, gan ārpus tās.  
https://www.facebook.com/CondescensionOfficial

Ieeja pasākumā līdz plkst. 22.00 ir tikai 2.50 eiro, pēc plkst. 22.00 – 3.50 eiro. 
Klubs vaļā no plkst. 19.00, sākums plkst. 20.00.