2011/02/15

Durvis vērs jauna koncertu norises vieta - "Kamadena” mākslas telpa

Durvis vērs jauna koncertu norises vieta - "Kamadena” mākslas telpa

Februāra nogalē durvis vērs "Kamadena” mākslas telpa, kur turpmāk regulāri notiks pašmāju un ārzemju mūziķu koncerti un būs vieta visa veida radošajām izpausmēm, kuras idejiski vieno sirsnība, pozitīvs un labestīgs vēstījums. 


 







"Kamadena” mākslas telpas atklāšana notiks 25. februārī plkst. 19.00 ar īpašu atklāšanas koncertu, kurā piedalīsies Igo, Goran Gora un Valdis Atāls. 

Gan atklāšanas svētkos, gan ikdienā "Kamadena” māksla telpa būtiski atšķirsies no citām koncertu vietām Rīgā, dodot pilnīgu brīvību mūziķiem un māksliniekiem improvizēt un veicinot  radošus eksperimentus publikas klātbūtnē. Koncerti iecerēti kā vakarēšanas brīvā gaisotnē, kur mūzika un māksla mijas ar sarunām un atziņām. 


Plānots, ka "Kamadena” māksla telpā savas radošās izpausmes varēs realizēt teju visu žanru un novirzienu mūziķi, ja vien viņu daiļrade ir pozitīva un no agresijas brīva. 

Koncerti notiks katru nedēļu, ar laiku tos papildinās arī cita veida sarīkojumi - dzejas vakari, mākslas darbnīcas, lekcijas un citi lietderīgi pasākumi. Nākotnē iecerēts arī veidot unikālus dažādu mūziķu kopprojektus - improvizācijas koncertus. 

Uzsākot regulāro sezonu, 4. martā "Kamadena” māksla telpā uzstāsies Igo akustiskā skanējumā ar dziesmām no  "Ieelpots" un ,,Uguns”programmām.      11.martā muzicēs Ieva Kerēvica un ģitārists Aleksejs Liapko no Pēterburgas.    25. martā ar īpašu koncertu uzstāsies lietuviešu mūziķe Alīna Orlova.

 "Kamadena” mākslas telpa" atrodas Rīgā, Lācplēša ielā 12. 

Biļetes uz koncertiem "Kamadena” māksla telpā var iegādāties "Biļešu paradīzes" tirdzniecības vietās un internetā www.bilesuparadize.lv.