2012/05/04

Pašmāju grupas „Diseim” albums izdots ASV!

Pašmāju grupas „Diseim” albums izdots ASV!


30. aprīlī, amerikāņu izdevniecības „Abyss Records” paspārnē izdots pašmāju grupas „Diseim” debijas albums „Holy Wrath” .


„Diseim” – grupa radusies 2007. gadā, idejas un spēkus apvienojot ģitāristam Dmitrijam un bundziniekam Imantam (ilggadējs pirmā sastāva bundzinieks grupā „Skyforger”). Klāt nākušais basģitārists Aleks, vokālists Sergejs veido grupas pirmo sastāvu un spēlēšanas manieri – sludge un vecas skolas death metal sajaukumu.
2009. gadā ierakstīts demo „Sinner” , seko aktīva koncertdarbība un izdevniecības meklēšana.

Šī gada, 30. aprīlī, grupas debijas albums „Holy Wrath” izdots amerikāņu izdevniecības „Abyss Records” paspārnē.


Izdevniecība „Abyss Records” bāzejas Indianopolisā, ASV, dibināta 2008. gadā. Pagrūti būs tās izdoto ierakstu sarakstā ieraudzīt plašāk pazīstamus nosaukumus, kas gozējas uz spīdīgo žurnālu vākiem vai lepojas ar pārdotāko ierakstu topiem. Izdevniecība maza, neatkarīga, arī žanrs, ko pārstāv, nav pats pieprasītākais, tomēr - viens no izdevniecības vadmotīviem ir – kvalitāte, par ko liecina, izdoto grupu piederības valstis – Zviedrija, Norvēģija, Īrija, Islande, ASV.

„Gaidīšana ir beigusies, esam gandarīti, ka albums beidzot ir laukā. Bija vērts mazliet mocīties neziņā, gaidot atsauksmes par albumu, atbildes no izdevējiem. Tagad domājam par albuma atvēršanas svētkiem Rīgā – smuku, skanīgu prezentācijas koncertu, kā vecajos labajos laikos”, bilst grupas dalībnieki.
Vairāk informācijas par albuma prezentācijas koncertu sekos, albums jau ir ceļā uz Latviju, tas būs pieejams tuvākajā laikā.



Video ieskats albuma saturā: