2016/01/13

Pirmo reizi Rīgā – Kauan! ATCELTS!

Diemžēl jāinformē, ka vīzu noformēšanas problēmu dēļ koncerts tiek atcelts. Visiem, kas iegādājušies biļetes internetā, nauda ir atmaksāta. Atvainojos par sagādātajām neērtībām. // Due to problems with obtaining visas the gig is cancelled. Purchased tickets are fully refunded. Sorry for the inconvenience.


23. janvārī, klubā "Melnā Piektdiena" ar vienīgo koncertu Baltijas valstīs uzstāsies Krievijas / Ukrainas grupa "Kauan".

„Kauan” – grupa radusies 2005. gadā Čeļabinskā. Sākotnēji apvienības daiļradē dominēja folk un doom metal iezīmes, taču laika gaitā "Kauan" ar tās līderi Antonu Belovu priekšgalā ir izkopuši paši savu skanējumu, kura žanriskais ietvars vairs nav tik noteikts. Kompozīcijās sastopama plaša daudzveidība – no  post-rock raksturīgām ģitārām līdz skarbam doom vokālam, kā arī liela deva ambient. Izceļoties starp citām līdzīga stila grupām, "Kauan" atrodami arī profesionālu mūziķu pārvaldīti klasiskie instrumenti – čells un alts, piedevām,  grupai ir viena īpatnība, kas to padara unikālu – dziesmu vārdi ir somu valodā. "Kauan" radošajā bagāžā ir jau seši studijas albumi, pēdējais no tiem, konceptalbums "Sorni Nai", saņēmis ļoti labas klausītāju un kritiķu atsauksmes.

Koncertā piedalīsies arī pašmāju doom pārstāvji "Catalepsia".

Biļetes pieejamas vietnē ticketshop.lv, sākotnējā biļešu cena 10 eiro, tuvojoties koncertam 15 eiro.

Kauan:
Catalepsia: