2016/04/11

23. aprīlī „Smiltene Alternative” koncertseriāls Smiltenē!


23. aprīlī, „Smiltene Alternative” koncertseriāla ietvaros, Smiltenē viesosies trīs skanīgas un melodiskas grupas no Rīgas!


Kā pirmā minama tik tikko sevi Latvijas mūzikā pieteikusī grupa Dead City Holidays, kura nākusi klajā ar EP ierakstu un šobrīd cītīgi strādā, lai pavisam drīz klausītājiem nodotu pilna garuma albumu! Šo koncertu Smiltenē grupa sniegs nelielas tūres pa Latvijas pilsētām ietvaros, iepazīstinot klausītājus ar savu materiālu.

Koncertā piedalīsies Smiltenes publikai arī jau zināmākas grupas – kādu laiku klusējušie Cacophonics, kas muzicē ļoti pozitīva un melodiska pankroka raksturā. Sastāvs labi zināms ar dziesmām kā "We are born to make you happy" ; "Perfect star" u.c.

Un trešā grupa, kas uzstāsies koncertā būs grupa Ghettozloba no Valmieras, kas šobrīd gan vairāk bāzējās Rīgā. Pēdējo gadu gaitā sniedzot daudzus koncertus Smiltenē, grupa sev šeit ieguvusi lielu piekrišanu un atbalstītāju pulku. Par sava veida himnām kļuvušas dziesmas kā "Vērte" ; "Par vienu dienu īsāka dzīve" ; "Ērkšķogas" un daudzas citas.

Koncerta norises vieta: JIC „Miteklis”
Sākums: 20:00
Ieejas maksa: 3 EUR