2016/11/11

Beļģijas speed metal jaunieši Rīgā!


Trešdien, 16. novembrī, Rīgā ,“Nabaklab” spēlēs speed metal grupa no Beļģijas “Evil Invaders”, pierādot, ka jaunā paaudze nemaz nav tik bezcerīga, kā dažreiz gribas domāt. 


„EVIL INVADERS” (Beļģija, speed metal)
Reti gadās Rīgā dzirdēt šo mūzikas žanru, kas bija tik ļoti populārs 80tajos – speed metal. Beļģu grupa “Evil Invaders” radusies 2007. gadā, lai ar vienu promo un EP ierakstu “Evil Invaders” (2013) spētu pierādīt, ka šādai mūzikai arī mūsdienās ir dzirdīgas ausis. Ik pa laikam mūzikas pasaules apritē atgriežas dažādi agrāk ļoti populāri žanri, kas laika gaitā krietni transformējušies vai zaudējuši popularitāti. Šajā gadījumā jaunieši, jo grupas mūziķu šībrīža vidējais vecums ir 25 gadi, ir spējuši pievērst sev ne tikai uzmanību, bet arī izdot albumu “Pulses Of Pleasure” (2015, Napalm Records) ietekmīga Austrijas leibla paspārnē, koncertēt lielos festivālos, kā arī doties garākos koncert braucienos. Grupa noteikti raisīs patīkamas atmiņas par 80to gadu heavy metal, NWOBHM vilni, grupām “Exciter” , “Anvil” , arī ļoti agrīno “Metallica” periodu. 

Evil Invaders „Violence & Force” (Exciter cover - Live at Biebob, Belgium): 
Evil Invaders „Raising Hell”:

Evil Invaders vietne:

Pašmāju Iesildīītāju lomā pasākumā būs thrash metal grupa no Daugavpils – “SAINTORMENT” , kuru debijas albumu “Well Of Sound” atzinīgi novērtējuši gan pašmāju, gan ārvalstu mūzikas klausītāji un kritiķi.

Saintorment „Freaks”:

Saintorment vietnes:

Klubs vaļā no: 17:00, koncerta sākums: 20:00

Biļetes iepriekšpārdošanā no 10 EUR: https://www.ticketshop.lv/site/events/view/1988