2018/03/12

Melno Cepurīšu Balerija aicina uz grupas “Indygo” koncertu





Šo sestdien, 17. martā, “Melno Cepurīšu Balerijā” Jelgavā, jaunākā singla „Answers” prezentācijas tūres ietvaros uzstāsies progresīvā roka grupa “INDYGO”. 


Jelgavas klubs “Melno Cepurīšu Balerija” būs otrā pieturvieta jaunākajai pašmāju grupas “INDYGO” koncerttūrei, kas veltīta singla „Answers” prezentācijai.

Skaņdarbs „Answers” ir pirmais singls no rudenī gaidāmā jaunā grupas albuma, kas, kā pati grupa izsakās, šoreiz – pretēji iepriekšējam albumam “Stars” – būs 250% angļu valodā.

Sadarbībā ar Oskaru Lūsi grupa radījusi arī video versiju singlam:

Progresīvā un alternatīvā roka apvienība “INDYGO” savu darbību sāka Rīgā, 2002. gada rudenī, bet savu debijas albumu publicēja 2005. gadā. Savas pastāvēšanas laikā grupa izdevusi trīs studijas albumus („Indygo” (2005), „Decoy” (2013) un „Stars” (2015)) , Zviedrijā ierakstītu EP „Under Construction” (2007) un akustiskā koncerta ierakstu „Unplugged” (2016), kā arī saņēmusi vairākas nominācijas un apbalvojumus, to skaitā divas reizes ieguvusi alternative.lv „Interaktīvākās grupas” apbalvojumu. Šobrīd grupas sastāvu veido Mārtiņš Vaters, Mārtiņš Leja un Miks Riekstiņš.

Koncerta sākums 22:00 “Melno Cepurīšu Balerijā” , Jelgavā, Raiņa ielā 28.

Biļetes iepriekšpārdošanā no 3 eiro https://www.ticketshop.lv/site/events/view/2495 , koncerta dienā – 4 eiro.