2013/09/10

12. septembrī Totaldobže Mākslas centrā Rīgā norisināsies skaņu mākslas vakars

 

12. septembrī Totaldobže Mākslas centrā Rīgā norisināsies skaņu mākslas vakars, kurā piedalīsies projekts Id M Theft Able no ASV, kā arī Latvijas mākslinieki Jeļena Glazova un Zane Raudiņa, un Mr. Myster.

Id M Theft Able jeb Skots Spīrs (Skott Spear) ir brīvās improvizācijas skaņu mākslinieks no Portlendas. Viņš galvenokārt izmantot vokālu apvienojumā ar „skaņas brāķiem” no apskaņotiem un neapskaņotiem atrastiem vides priekšmetiem, dažādiem pašdarinātiem instrumentiem un modificētām lenšu mašīnām. Viņa pieeja mūzikai uzskatāma par intuitivitātes paraugstundu.


Video: http://vimeo.com/53631222

Jeļena Glazova ir multimediju māksliniece no Rīgas, kura darbojas vizuālās mākslas, teksta un skaņas mākslas laukos. Viņas uzstāšanās plānota duetā ar daudzsološo vizuālo mākslinieci Zani Raudiņu, improvizācijas tehnikā atskaņojot abu dalībnieču mūziku un video.

Mr. Myster jeb Matīss Runtulis ir elektroniskās mūzikas producents no Rīgas, kurš pēdējos gados eksperimentējis ar skaņu, jaucot žanru robežas un cenšoties izvairīties no to „piesaukšanas” radīšanas procesā.

Totaldobže Mākslas centrs atrodas Ūnijas ielā 8, korpuss 2, Rīgā.

Koncerta sākums plkst. 21:00, ieejas maksa 2 Ls.

Vairāk informācijas: