2013/09/03

6. septembrī Totaldobže Mākslas centrā viesosies britu mūziķi Barberos



6. septembrī Totaldobže Mākslas centrā Rīgā koncertēs eksperimentālās rokmūzikas grupa Barberos no Lielbritānijas.


Barberos ir eksperimentālās rokmūzikas grupa no Liverpūles. Tās radītajā mūzikā apvienots eklektisks žanru maisījums, apspēlējot džeza, progresīvās rokmūzikas, trokšņu un mūsdienu elektroniskās mūzikas daudzšķautnainību.

Grupas koncertos nopietna loma tiek piešķirta teatrāliem  tērpiem un vizuālajam pavadījumam. Barberos ”dzīvespriecīgo ritmu”  instrumentu sastāvu veido divi bungu komplekti, sintezatori un dažādas elektroniskas ierīces. Viņu pirmā uzstāšanās notika 2008. gada nogalē, un kopš tā laika grupa nerimstoši koncertējusi Lielbritānijā un Rietumeiropā. Līdz šim viņi dalījuši skatuvi ar tādiem ievērojamiem mūziķiem kā leģendārās britu postpanka grupas This Heat dalībnieku Čārlzu Heivardu (Charles Hayward), Melt-Banana, Kayo Dot, Tim Exile un Capillary Action.


OBSCENIC SESSIONS | Barberos | Accent from O B S C E N I C on Vimeo.

 

Vakaru papildinās priekšnesums no Latvijas elektroniskās mūzikas tīrradņa Oyaarss, kurš uzstāsies ar īpašu programmu Oyaarss un Neļaudis, viņam sadarbojoties ar mūziķiem no grupas Jeruzalemes Dedzinātāji, un ierasti smagnējā skanējuma vietā piedāvājot elektroniski akustisku sintēzi.

Totaldobže Mākslas centrs atrodas Ūnijas ielā 8, korpuss 2, Rīgā.

Koncerta sākums plkst. 21:00, ieejas maksa 3 Ls.

Vairāk informācijas:

http://ulve-agency.tumblr.com
http://facebook.com/ulve.agency
http://twitter.com/ulve_
http://www.barberos.org
http://www.oyaarss.com