2013/10/30

1. novembrī lielais „Nabaklab” Halloween karnevāls 2013


Piektdien, 1. novembrī klubā „Nabaklab” jau trešo gadu notiks lielais Halloween karnevāls ar nosaukumu „Pa ķirbi!”, kurā uzstāsies vairākas pašmāju un ārvalstu mūzikas apvienības un dīdžeji, kārtējo reizi padomāts arī par daudzām tematiskām papildus aktivitātēm.


Jau trešo gadu „Nabaklab” notiks Halloween svinībām veltīts karnevāls ar nosaukumu „Pa ķirbi!”. Šoreiz par pasākuma muzikālo atmosfēru gādās pašmāju reggae apvienība „Apofeoz Soundsystem”, rokenrola grupa „Dust Devil Drive”, itāļi „Mellowtoy” un Latvijas roka leģendas – grupa „Rūsa”, kā arī radio „Naba” DJ apvienības „Ej apskrieties” un „Skazka”.

Mellowtoy

Gan paralēli pasākumam, gan pirms tā, kluba zālē „Morbergs” tiks izrādīta šausmu filmu programma, kas veltīta itāļu režisoram Dario Argento, atzīmējot viņa jaunākās filmas „Dracula 3D” iznākšanu. Visas nakts garumā apmeklētājus izklaidēs un pārsteigs arī dažādi šausmu filmās un tumšās pasakās mītoši tēli.

„Nabaklab” atrodas Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12. Pasākuma sākums paredzēts plkst. 21:00, savukārt īpaši Dario Argento veltītais filmu vakars norisināsies no plkst. 17:00 līdz 20:00, uz to ieejas maksa jāmaksā nebūs. Ieejas maksa no plkst. 21:00 būs Ls 2.50 (3.57 Euro), bet ierodoties maskā – Ls 1 (1.42 Euro).

Vairāk:           
www.mellowtoy.com