2013/10/10

„Indygo” aicina uz plates degustāciju

 

Piektdien, 11. oktobrī, pašmāju progresīvā roka grupa „Indygo” aicina uz albuma „Decoy” vinila plates degustāciju.


„Indygo” – pašmāju progresīvā roka grupa, kas pēc garāka klusuma brīža atgriezusies pie klausītājiem šī gada aprīlī ar koncertiem un jaunu albumu - „Decoy” , kas nupat ieguvis arī vinila plates formātu.

„Ar vinila plati vēlējāmies uzsvērt, cik nopietni uztveram šo ierakstu. Jau albuma ieraksta procesā izrādījām mīlestību dažādākajām analogajām ierakstu ierīcēm - tādēļ likumsakarīga bija mūsu vēlme ieraudzīt "Decoy" autentiskākajā mūzikas datu glabātājā – vinila platē,” par šo notikumu saka grupas idejiskais līderis un ģitārists Jānis Volkinšteins.


Plates degustācija progresīvi rāmā piektdienas noskaņā norisināsies šo piektdien, 11. oktobrī, plkst: 18:00, mūzikas veikalā „Randoms” Kaļku ielā 4 . 

Brīdi vēlāk, tajā pašā vakarā, progresīvi pacilātā, decibeliem bagātinātā noskaņā, grupa „Indygo” kāps uz „Latvijas 1. Rokkafejnīcas” skatuves, kā vieni no viesiem, kas muzicēs kafejnīcas jaunās sezonas atklāšanā, kopā ar „Pienvedēja Piedzīvojumi” , „Igo” , „Pērkons” , „Very Cool People” un citiem.

Vairāk:
http://www.youtube.com/watch?v=GPjoAwIvdBE