2014/03/04

Ar jaunu ierakstu atgriežas Burned In Blizzard




Jau pavisam drīz, marta beigās, metālmūzikas apvienība Burned In Blizzard atgriezīsies ar jaunu EP ierakstu The Perspective of Alter Ego.



Dziesmu rakstīšanas gaitā Burned In Blizzard, sastopoties ar vēl nebijušiem radošiem izaicinājumiem, ir īstenojuši vērā ņemamas pārmaiņas. Tās kalpojušas kā jauns atskaites punkts grupas darbībā, par kuru jaunumi pagaidām vēl netiek atklāti, taču tiek vēstīts, ka ir sagatavoti daži interesanti pārsteigumi.

Burned In Blizzard ir 2011. gadā dibināta metāla mūzikas apvienība, kas savas darbības laikā ir izdevuši vienu debijas albumu „Whiteout”, uzņēmuši video klipu dziesmai „Power and Honour” un guvuši labu koncertēšanas pieredzi gan Latvijā, gan ārvalstīs. Grupa ir arī pierādījusi sevi gan vispārējās, gan alternatīvās mūzikas apbalvošanās, sniedzot uzstāšanos pat Latvijas Mūzikas Ierakstu Gada Balvas 2012 apbalvošanas ceremonijā. Savukārt jaunā ieraksta tapšanas gaitā ar prieku un lepnumu ir pārstāvējusi vienu no pasaulē vadošajiem ģitāru ražotāju zīmoliem „Schecter Guitars” un sadarbojusies ar pasaulē pazīstamiem alternatīvās mūzikas nozares profesionāļiem.

Šobrīd Burned In Blizzard gatavojas ieraksta pirmatskaņojumam un uznācienam uz skatuves pēc nu jau ieilgušās klusēšanas. Paši dalībnieki nespēj vien sagaidīt, kad varēs iepazīstināt ar jaunajām dziesmām, kā arī cer, ka klausītājiem jaunais materiāls būs saistošs.

Plašāka informācija par prezentācijas pirmatskaņojumu, kā arī dzīvo noklausīšanos vēl tiks izziņota.

Burned In Blizzard aktivitātēm var sekot grupas Facebook lapā: https://www.facebook.com/Burnedinblizzard