2014/03/11

Grindcore festivāls ROT IN SMILE


ROTTEN SMILE rec./ EJ APSKRIETIES! piedāvā: 25.martā klubā NABAKLAB grindcore mini festivāls ROT IN SMILE.


Šajā pasākumā piedalīsies mince/grind grupa CAMPHORA MONOBROMATA (St.Pēterburga). Grupa dibināta 2009 gadā, šajā laikā izdevusi vairākus split ierakstus ar tādām grupām kā AGATHOCLES, ARCHAGATUS, VIOLENT GORGE, MERSINE un vēl daudzām citām šī žanra pārstāvēm. Grupas dalībnieki aktīvi atbalsta d.i.y. kultūru un ir izveidojuši ierakstu leiblu CORE rec.

Otrie ārzemju viesi mince/grind grupa SRAM (Maskava). Grupa dibināta 2011.gadā, izdevusi vairākus split ierakstus ar grupām LASERGUYS, PAUCITIES, BAIXO CALAO u.c. un ir leibla NEOLITHIC prod. veidotāji.

Trešie viesi powerviolence/grind grupa KLINT EASTWOOD (St.Pēterburga) ir jauns, brutāls dažādu Pēterburgas grupu dalībnieku projekts.

Vietējais atbalsts no gore grind grandiem TRAUMA MORALIS, kas savā pastāvēšanas vēsturē jau ir snieguši vairāk nekā 100! koncertus visā pasaulē, tai skaitā lielākajā pasaules grind festā OBSCENE EXTREME un gore grind apvienības ANAL PUNISHMENT, kuras sastāvā spēlē pieredzējuši dažādu Latvijas metāla grupu dalībnieki.

Sākums: 19:00
Ieejas maksa: 3 euro