2016/05/25

Iznācis death metal / deathcore grupas Mayla debijas albums


13. maijā grupa Mayla izdeva debijas albumu “Possession of the Wretched”, kas ierakstīts savā studijā pašu spēkiem un tajā dzirdamas desmit spēcīgas kompozīcijas. Albuma dizaina autors ir Artjoms Berjoza.


Mayla ir 2013. gadā dibināta death metal / deathcore grupa no Rīgas un tās nosaukuma izcelsme rodama sanskritā. Grupas dalībnieki guvuši bagātīgu pieredzi spēlējot tādās apvienībās kā Asthma, Sacramental, Begotten, Puffin, A.R.T. band, Escape from Within un Finger Salad, kas muzicēja dažādos stilos - sākot ar džezu, elektronisko mūziku un beidzot ar simfonisko metālu.  

Possession of the Wretched” ir mūsu pirmais albums, tāpēc šis ieraksts ir īpaši nozīmīgs, jo debitēt var tikai vienreiz. Esam ļoti gandarīti, ka beidzot esam sasnieguši šo atskaites punktu. “Possession of the Wretched” ir mūsu domu, pūliņu un kopīgā smagā darba rezultāts. Dziesmu tematika vēsta par sabiedrības apsēstību ar uzmācīgām idejām, cenšanos palielināt varu nevairoties izmantot jebkādus līdzekļus un ignorējot citu indivīdu brīvību; to, kā mainās vispārējā vērtību sistēma un arī citiem kritiskiem un asiem mūsdienu reāliju redzējumiem,” tā par jauno albumu stāsta grupas dalībnieki.
  
Šobrīd albums ir rodams Mayla Soundcloud https://soundcloud.com/official-mayla un Bandcamp lapā https://mayla-official.bandcamp.com/ un jau ir pieejams arī populārākajos digitālās mūzikas veikalos un lejupielādēšanas vietnēs - Spotify, Deezer, iTunes, Apple Music, Google Play Music, Amazon.com un citviet.

Albums tiks izdots arī fiziskā formātā un savu kopiju jau varat rezervēt, rakstot grupai uz e-pastu: MaylaBandOfficial@gmail.com . Grupa sola, ka drīzumā visi interesenti varēs iegādāties arī svaigu merčendaizu.

Mayla guvusi labu koncertpieredzi un grupas uzstāšanās reizes vienmēr ir enerģiskas un atdevīgas, tajās pārliecinoši redzams daudzpusīgās profesionālās pieredzes atspoguļojums un patiesa degsme katru reizi sniegt un sasniegt maksimumu.    


Patlaban zināms, ka vasarā grupa ņems dalību Lietuvā notiekošajā festivālā "Daubos Griaucmas". Runājot par nākotnes plāniem, Mayla vēsta, ka rudenī plāno doties Eiropas koncerttūrē un albuma atbalstam iecerēts radīt vairākus videoklipus. Pirmais no tiem jau skatāms straumēšanas vietnē Youtube:

Šobrīd notiek arī aktīvs darbs pie dziesmu radīšanas nākošajam albumam, kas noskaņu ziņā solās būt vēl daudz tumšāks nekā “Possession of the Wretched”.  


Pazīšanās nostiprināšanai varat apmeklēt: