2012/02/14

P3LICAN izdotie un atbalstītie ieraksti nominēti „Latvijas Metal mūzikas Gada balvai 2011”

P3LICAN izdotie un atbalstītie ieraksti nominēti „Latvijas Metal mūzikas Gada balvai 2011”

Nav tik liela nozīme, cik kilogramus balvu, kurš un vai saņems, kuram mazāk vai vairāk decibeļu, stīgām bagātīgāka ģitāra vai statuss sociālajā vietnē. Nozīme ir kustībai un attīstībai.

 
 
Solaris „The Truth Can Only Be Learned By Marching Forward”

Žēl, ka grupa iesaldēta, žanra cerību viesēji un albums spārda nost.
Pastaiga ziemas vidū pa pusnakts apskauto kalnu pakāji, kur vienā pusē mežs, bet otrā krauja.

 


 
Dislocation „Sagul”

Nav daudz grupu, kas izceļas ar oriģinalitāti vai pavisam neierastu domu gājienu, tai pat laikā ar tehnisku varēšanu un jaunību – šis te ir viens no tiem. Cerams, ka būs turpinājums.

 




 
Malduguns „Pēddzinis”

Ņiprākais šībrīža pašmāju metālistu albums, jauktos XZ un miroņmetāla stilos. Kvalitāte, doma, spēks. Ja Tev nav, Tad meklē rokā.

 




 
Grondh „Necilvēks”

Patīkams pārsteigums, cerība un pelni. Lielisks black metal latviešu valodā.
Cerams, ka būs kāds turpinājums...

 




 
Relicseed „Domestic Devil”

Versija, kas pēc debijas bundžiņas vairāk domāta ārzemju auditorijai. Nevis solis, bet lēciens uz priekšu, tehniskāk, smagnējāk, enerģiskāk. Viņi var. Un mums par to prieks!

 




 
Burned In Blizzard „Whiteout”

Patīkams pārsteigums, svaiguma un tehniskās varēšanas ziņā. Tas nav heavy metal, kā man likās pēc viena koncerta. Tas ir jaunās skolas metāls, melodisks, smags un lipīgs.







Tiem, kas vēl nav paspējuši nobalsot par saviem favorītiem, to var izdarīt šeit: ejuz.lv/metal , turpat var iepazīties ar citiem nominantiem.

„Latvijas Metal Mūzikas Gada balvas 2011” pasniegšana notiks 17. Februārī (šopiektdien) klubā „Melnā Piektdiena”. Uzstāsies grupas Malduguns, Helid, Stagnat Project un īpašie viesi no Lietuvas - black/thrash metal grupa Luctus.