2015/09/24

Melnais metāls un grindcore!


Piektdien, 9. oktobrī, mūzikas cehā “A Nice Place” , Citadeles ielā 2, pasākums tiem, kam patīk black metal, grindocre un miroņmetāls.

Spēlēs:

“Aghor” – Igaunija, vecās skolas black metal, kas mijas ar punk un crust. Grupa Rīgā viesojusies jau vairākas reizes, izdevusi lielisku albumu “Necrolivonica” , turpina aktīvi muzicēt.

“Urskumug”black / death metal grupa no Rīgas. Pēc ilgāka klusuma brīža, nomainījusi sastāvu, imidžu un muzikālo skanējumu, bet palikusi uzticīga žanram – melnais metāls ar miroņmetāla ietekmēm.

“Fuck Off And Die”crust / black metal grupa no Lietuvas, kas varētu būt arī vakara viens no pārsteigumiem. Grupas tekstos netrūkst melnā humora un aktuālo tematiku, kas skar alkoholu, sievietes, metālmūziku un ļaunumu, kā tādu. Lieki teikt, ka grupas centrālā persona ir Kauņas black metal kulta grupas “Luctus” vokālists.


“Feastem”grindcore / death metal grupa no Somijas, kas dodas iekarot Eiropu ar savu muzikālo materiālu, kas jāatzīst, ir ļoti kvalitatīvs.

“Cut To Fit”swag / death  / grindcore grupa no Somijas, kas arī varētu sagādat pārsteigumu klausītājiem, ja iepriekš neiedziļinās kādā no grupas 13 (!) albumiem.

Ballīte sākas 20.00, ieejas kartiņa: 5 EUR.