2017/03/20

"Alternative.lv mūzikas balvu" pasniegšanas ceremonija


Šo piektdien, 24. martā, ar grupu "Židrūns", "The Factor" un "OGHRE" piedalīšanos klubā "Nabaklab" notiks "Alternative.lv mūzikas balvu" pasniegšanas ceremonija.

Visas aicinātās apvienības 2016. gadu pavadījušas izdodot jaunas dziesmas un albumus, kā arī aktīvi koncertējot. Rokgrupa The Factor pagājušogad laida klajā albumu "Power Play", kura izdošanu atzīmēja ar koncertu klubā "One One", bet vēlāk devās Eiropas tūrē. Trešo studijas albumu "Židrūns un tas, ko nevar nest" izdeva pieredzējusī un Latvijas alternatīvajā skatuvē labi zināmā grupa "Židrūns", bet salīdzinoši jaunie Oghre spilgti debitēja ar singliem "Nulle" un "Pēdējais cēliens" un šobrīd strādā pie jauna albuma.

Līdz 9. marta vakaram jebkuram bija iespēja īpaši izveidotā platformā balsot par saviem favorītiem piecās nominācijās. Šobrīd rezultāti ir nodoti žūrijai, kurā darbojas ar Latvijas alternatīvo mūziku saistīti profesionāļi, kas sniegs savu vērtējumu un noteiks uzvarētāju. Izņēmums ir kategorijas "Gada labākā uzstāšanās" un "Zelta Bumbieris", kurās balvas saņēmēju nosaka tikai tautas balsojums. Ar šī gada nominantiem aicinām iepazīties šeit: http://www.alternative.lv/zinas/noskaidroti-alternativelv-muzikas-balvas-nominanti-1613

Ieejas maksa - 5 eiro. Biļetes pieejams vietnē ticketshop.lv: https://www.ticketshop.lv/site/events/view/2105

Portāls “Alternative.lv” darbību uzsāka 2000. gadā, kad, pieaugot Latvijas neatkarīgās mūzikas kustībai, tas kļuva par informatīvu platformu hardcore/punk/ska scēnai. Pēc slēgšanas 2007. gadā, tas ar jaunu sparu atkal atsāka savu darbību 2012. gadā par vienu no ikgadējām tradīcijām uzturot gada balvas pasniegšanu, kas šogad notiks jau piekto reizi.