2012/02/18

25. februāri THE FACTOR debijas albuma "Ļauj Man Dzert!" prezentācija

THE FACTOR albuma prezentācijā kā īpašie viesi būs Virga un Kaukulis


2012. gada 25. februārī klajā nāks pašmāju smagās mūzikas apvienības „THE FACTOR” debijas albums ar izaicinošu nosaukumu „Ļauj Man Dzert!”. Albuma prezentācija notiks Latvijas Mūzikas akadēmijas Studentu Klubā, Raiņa bulvārī 23, plkst. 20:00. Savu dalību kā īpašie viesi jau apstiprinājušas pašmāju roka leģendas – Ainars Virga un Juris Kaukulis. Tāpat par īpašu atmosfēru un muzikāliem pārsteigumiem rūpēsies arī „THE FACTOR” draugi un cīņu biedri – grupas „Relicseed” un „Pūķa Gars”. Ieeja bez maksas.


"Grupa sevi jau paspējusi skaļi pieteikt vairākos pašmāju un ārzemju koncertos un festivālos vairāku gadu garumā. 2011. gada aprīlī „THE FACTOR” ierībināja arī „Sia Radikal” albuma prezentācijas pasākumus Rīgā un Liepājā. Arī šajā gadā grupa neplāno sēdēt rokas klēpī salikusi un dalība jau ir apstiprināta vairākos lielos pašmāju un kaimiņvalsts Lietuvas festivālos. Tāpat esam uzsākuši sarunas par dalību dažu ASV lielgrupu Eiropas turneju koncertu iesildošajos sastāvos šī gada rudenī,” nākotnes plānus apraksta grupas vokālists Mārtiņš Kazradzis.

Starp atpazīstamākajiem „THE FACTOR” veikumiem ir vērts atzīmēt dziesmas, kas jau paspējušas iekarot neskaitāmu klausītāju sirdis – „Ej Bojā!”, „Don`t Lose Your Life” un skandalozais titulgabals „Ļauj Man Dzert!”. Dziesmas „Don`t Lose Your Life” pirmatskaņojums Radio 101 ētera viļņos tika piedzīvots pagājušā gada 16. decembrī – vienā dienā ar videoklipa prezentāciju. Video minētajai dziesmai skatāms grupas oficiālajā mājas lapā: www.thefactorband.com. Grupa aicina sekot līdzi ar viņiem saistītajām aktualitātēm arī portālos www.draugiem.lv/thefactor, www.facebook.com/thefactorband kā arī grupas oficiālajam Twitter kontam – www.twitter.com/thefactorband. Pats albums un cita ar grupu un albumu saistītā atribūtika par īpašu cenu būs nopērkama uz vietas pasākuma norises laikā.

THE FACTOR
brīdina un atgādina, ka pārmērīga alkohola lietošana un uzdzīve ir kaitīga veselībai.

THE FACTOR jaunākais video: http://youtu.be/8kOO3_Aegcs