2012/02/28

Klajā nācis „Frailty” otrais albums. Prezentācija 3. martā. PAPILDINĀTS!


„Frailty” albums dienas gaismu ieraudzījis Ukrainā


Ukrainas mūzikas ierakstu izdevniecība „Arx Productions”  izdevusi latviešu doom/death metāla grupas„Frailty” otro albumu, kas nosaukts sengrieķu traģēdijas mūzas vārdā.


Albums „Melpomene” pie klausītājiem nonācis 24. februārī, Ukrainā. Zināms, ka ieraksta oficiālie izplatītāji pasaulē būs doom metāla mūzikas ierakstu izdevniecības „Firebox” (Somija) un „Solitude Productions” (Krievija) .

„Arx Productions” ir neatkarīgās mūzikas izdevniecība Ukrainā. Tās pārstāvji par prioritāti izvirzījuši izdot un pārstāvēt doom metāla mūzikas grupas. Savā darbā viņi pievērš uzmanību nevis apvienības atpazīstamībai starptautiskā mērogā, bet gan orģinalitātei un kvalitātei. Izdevniecības paspārnē izdoti dažādi portugāļu, franču, ukraiņu, doom/death/post black metāla grupu ieraksti.


„Frailty” albums ierakstīts pagājušā gada novembrī/decembrī, skaņu inženiera Ginta Lundberga uzraudzībā. Skanējuma efektus aranžējis un papildinājis Jānis Krivāns, savukārt ieraksta vizuālo noformējumu radījusi māksliniece Renāte Miļūne.

Albums pilnā garumā klausāms un digitāli nopērkams šeit: http://frailtymetal.bandcamp.com/

Taustāmā formātā – no 4. marta mūzikas veikalos.

Par godu albuma izdošanai, grupa „Frailty” rīko ieraksta prezentācijas koncertu Rīgā.

Tas noritēs 3. martā, klubā „Melnā piektdiena”. Līdzās „Frailty”, uz skatuves kāps arī vakara īpašie viesi: eksperimentāls drone/doom duets no Igaunijas - „Talbot” un melodiskā doom metāla jaunās paaudzes pārstāvji no Lietuvas - grupa „Life’s Edge” .

Albuma ieskandināšanas koncerti:
3. martā, Rīgā, klubā „Melnā Piektdiena”
9. martā, Viļņā, Propoganda Club, „Brutal Madness Fest 2012”
10. martā, Kauņā, „Irish Pub Fortas”
27. aprīlī, Liepājā, Fontaine Palace

Grupas vietnes:

Video ieskats albuma saturā:



Otrais oficiālais albuma prezentācijas video: