2015/12/06

Jaudīgs old school death, crossover thrash un metalcore koncerts klubā „Depo”

Wrathrone

Ceturtdien, 17. decembra vakarā Rīgā, klubā „Depo” dzirdēsim solīdu somu old school death metālu Wrathrone un enerģisku crossover thrash Nuclear Omnicide un sparīgu zviedru metalcore The Burial Of You And Me izpildījumā.  


Death metal formācija Wrathrone dibināta 2008. gadā, Somijas pilsētā Laitilā un šo atzīmēšanas vērto darbu paveica vokālists Mati un ģitārists Lauri. Viņiem varen tīkama šķita doma, ka varētu spēlēt veco, labo death metālu. Domāts, darīts. Pirmie kopīgie muzikālie eksperimenti vedināja uz domām par papildspēku nepieciešamību un jaunu grupas dalībnieku meklējumi drīz vainagojās sekmēm. 2011. gadā tapa pirmais EP „Burning Hatred”, kam divus gadus vēlāk sekoja otrs EP „Left Unburied”. 2016. gada 22. janvārī, Inverse Records paspārnē klajā nāks Wrathrone debijas albums "Born Beneath". Tajā būs dzirdamas astoņas spēcīgas old school death metal stilā ieturētas kompozīcijas. 
Albumu iepriekšpārdošanā iespējams iegādāties:
Koncertējot gan pašu mājās, gan citviet Eiropā, grupa pamazām, bet centīgi un veiksmīgi iekaro arvien jaunu cienītāju ievērību.   Jaunā albuma popularizēšanas kampaņa sāksies pavisam drīz ar diviem iesildīšanās šoviem – ceturtdien, 17. decembrī Rīgā un sestdien, 19. decembrī Tallinā, kam nākamgad sekos virkne uzstāšanās dzimtajā Somijā.  

2013. gadā Wrathrone jau viesojās Latvijā, sniedzot spēcīgu, enerģisku un pārliecinošu sniegumu koncertā Jelgavā.  Vairāk par grupas aktivitātēm un jauno albumu iespējams palasīt nesen tapušā  intervijā, ko radio „Naba” raidījumam „Vārnu Laiks” sniedza grupas vokālists Mati un kas publicēta amerikāņu smagās izklaides vietnē NO CLEAN SINGING: http://www.nocleansinging.com/2015/12/02/an-ncs-interview-wrathrone-matti-vehmas/#more-100073

Nuclear Omnicide
Somi Nuclear Omnicide spēlē crossover thrash metālu. Grupa dibināta 2010. gada ziemā, kad četri pamatskolas draugi pēc tādu grupu kā Sepultura, Floridas death metal labāko paraugu un citu tamlīdzīgu skaņražu cītīgas klausīšanās, izjuta kopīgu vēlmi visu samalt miltos, šajā gadījumā izmantojot sev pieejamos izteiksmes līdzekļus un muzikālos instrumentus.

Šos piecus savas darbības gadus grupa ir bijusi ļoti aktīva: izdevusi vairākus EP, un 2013. iznāca arī debijas albums „The Presence of Evil”. Kā vēsta grupas ģitārists Kaspers Koutonens: „Koncertaktivitātes notiek pastāvīgi un uzskatu, ka esam iekarojuši ievērības cienīgu fanu pulku un labu reputāciju kā ļoti enerģisku šovu meistari. Mums ļoti patīk koncerti, tāpēc uzstāšanās allažiņ izdodas lieliskas, ko mēs arīdzan parādīsim savā pirmajā viesošanās reizē Rīgā! Gaidām ar īstu aizrautību un kvēlojošu entuziasmu!” Pavisam nesen, novembrī, Nuclear Omnicide Helsinkos iesildīja leģendāro Sepultura

The Burial Of You And Me

The Burial Of You And Me ir zviedru metalcore grupa, kas dibināta 2011. gadā. Izdevuši demo EP ierakstu „Prelude” un šā gada jūnijā klajā nācis viņu debijas albums „Endings”. 

Pasākuma lapa Facebook:

Grupu vietnes: