2012/08/28

1. septembrī glemroka grupa Kiss of the Dolls prezentēs otro albumu


Kiss Of The Dolls – Divnieks!

Kad sensenos laikos vairāku republikānisko un starptautiskā konkursu laureāts - pianists ar Latvijas Filharmonijas stipendiāta karjeru publikai visai negaidīti pameta mūzikas dzīvi, nez vai viņš pats nojauta, ka atgriezīsies - trakāks, nesaprastāks un – savādāks?




Latvijā tik retā žanra glamroka grupa „KISS of the DOLLS” atgriežas ar otro albumu – „I Wana Be”!

Protams, arī šajā gadsimtā mūziķu vidē netrūkst intrigu... Tāpēc, lai bēgtu kā no uguns vismaz no "komercijas" savā nosacītajā mākslā, kolektīvs ir dzelžaini izlēmis visus savus naudas ienākumus no sava jaunā CD albuma "I Wanna BE" realizācijas atdot Republikas Bērnu Slimnīcai.

Minētais albums ir tapis šobrīd esošajā un jau pasen nemainīgajā grupas kvarteta sastāvā, piedaloties dziedātājiem Lolijai un Fēliksam Ķiģelim, ierakstījis Gints Lundbergs (Mēmais), savukārt masterējis pasaules klases somu tautības speciālists Ansi (astiastudio.fi).

Dziesmu stilistika ir gana dažāda, lai noderētu gan rūdītam metāla cilvēkam, gan meitenītei rozā brillēs..

Projekta prezentēšanai esam izvēlējušies šīs nedēļas sestdienas vakaru – tieši Latvijas nākotnes – jaunatnes dienā – 1.septembrī 1. Rokkafejnīcā Reiterna namā Vecrīgas sirdī. Viesu ierašanās plānota no 19 līdz 21, koncerts – no 23.

Laipni gaidīsim Draugus, kam simpatizē veids, kā KotD no sirds izsaka savas jūtas pret visu, kas svarīgs (un ne tikai).

Iepazīties ar jaunā albuma saturu iespējams: